Helsingin joulutapahtumat kosketusäytöillä ja mobiilissa

Artikkelikuva: Helsingin joulutapahtumat kosketusäytöillä ja mobiilissa

Helsingin joulutapahtumat löytyvät kosketusäytöiltä Joulu Helsingin Sydämessä -kampanjan myötä 10. tammikuuta asti. Kampanja kokoaa keskustan joulutapahtumat koko perheen tapahtumista illan konsertteihin. Napauttamalla kartalla olevia sydämiä löytyvät joulunajan tapahtumat helposti.

Joulunaika näkyy katukuvassa Joulu Helsingin Sydämessä -kampanjan myötä. Keskustan kosketusnäytöistä löydät jouluiset tapahtumatärpit, kuten Aleksin joulukadun avajaiset, Lux Helsinki ja Kampin joulu. Eventmore-sovelluksen avulla voit kätevästi luoda oman tapahtumakalenterin joulun ajaksi, etsiä sopivia tapahtumia, hankkia lippuja ja löytää reitit paikan päälle. Tapahtumat julkaistaan myös verkossa osoitteessa helsinginsydamessa.fi.

“Joulu Helsingin Sydämessä -kampanja tuo hienosti yhteen keskustan toimijoiden tapahtumat. Meidän tavoitteenamme on pitää keskusta elävänä ja kehittää sen vetovoimaisuutta. Tätä kampanja tukee monipuolisesti”, kertoo Riitta Lassander Helsinki City Markkinoinnista, joka koordinoi kampanjaa.

Joulu Helsingin Sydämessä yhdistää kaupunkilaisia kiinnostavat sisällöt ja opastuspalvelun. Se kokoaa yhteen yksittäisten ydinkeskustan toimijoiden joulutapahtumat sekä Helsingin kaupungin avoimen Linked events -tapahtumatietokannan.

Joulu Helsingin Sydämessä -kampanja on käynnissä 22.11.2015-10.1.2016. Siinä ovat mukana Forum Virium Helsinki, Evenman ja Helsinki City Markkinointi ry, joka on ydinkeskustan kiinteistöomistajien, yrittäjien ja Helsingin kaupungin voittoa tuottamaton yhteistyöorganisaatio. Mukana on kolmekymmentä Helsingin ydinkeskustan toimijaa. Kampanjan teknisestä toteutuksesta vastaa Great Apes.

Kampanja on osa Pinta-hanketta, jossa Helsingin kaupunki ja Forum Virium Helsinki ovat yhdessä kehittäneet ja testanneet digitaalista opastusta sekä vuorovaikutteisia palveluita jo muutaman vuoden ajan. Samalla kaupungin yksiköitä on innostettu toteuttamaan kaupunkilaisille kiinnostavaa sisältöä katunäytöillä. Syyskuussa ydinkeskustan katunäytöillä julkaistiin uudistettu, kaupungin vuorovaikutteinen opastuspalvelu, joka hyödyntää laajasti kaupungin avoimia rajapintoja.

Forum Virium Helsinki kehittää jatkossakin kaupungin digitaalista opastusta sekä vuorovaikutteisia digitaalisia palveluja.

Listätietoja:

Jenni Niemiaho, tuottaja
Forum Virium Helsinki
jenni.niemiaho(at)forumvirium.fi
puh. 040 167 6680

[vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-112841″]

Lue myös