Jätkäsaaren älyliikennekokeilut yhdellä verkkosivulla – jätkäkokeilee.fi

Artikkelikuva: Jätkäsaaren älyliikennekokeilut yhdellä verkkosivulla – jätkäkokeilee.fi

Jätkäsaaressa kokeillaan uusia liikkumisen palveluja ja teknologioita. Uusi jätkäkokeilee.fi -verkkosivu kokoaa älyliikennekokeilut yhteen paikkaan ja kutsuu asukkaat mukaan kokeiluihin.

Oletko kiinnostunut tavarapyörän käytöstä tai haluatko tilata ekologisen pakettitoimituksen kotiovellesi? Vai haluatko tutustua älysuojatiehen tai kokeilla kimppakyytejä lasten harrastuksiin? Näihin älyliikenteen kokeiluihin on mahdollista osallistua Jätkäsaaressa tulevana kesänä ja syksynä. Käynnissä olevat Perille asti -hankkeen kokeilut on nyt koottu uudelle Jätkäkokeilee.fi -verkkosivulle.

Jätkäkokeilee.fi -verkkosivulla kerrotaan, millaisia älyliikenteen kokeiluja alueella käynnistyy, miten kokeiluihin pääsee mukaan ja millaisia ajankohtaisia tapahtumia Perille asti-hankkeessa on tulossa. Voit myös liittyä VIP-asukaskokeilijaksi, jolloin saat tietoa Jätkäsaaren kokeiluista ensimmäisten joukossa.

Sivusto on tarkoitettu ennen kaikkea Jätkäsaaren asukkaille, mutta myös yrityksille ja muille kokeiluista kiinnostuneille. Linkki sivustolle: www.jätkäkokeilee.fi 

Verkkosivu ja kokeilut ovat osa Perille asti -hanketta, joka saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan vuosina 2017-2019.

 

Sivun pääkuva: Jussi Hellsten/Helsinki Marketing

Lisätietoja

Kuva

Heli Ponto

puh. +358 40 501 5357
heli.ponto(at)forumvirium.fi

Lue myös