Palkkaamme hankepäällikön Fiksuun Kalasatamaan

Artikkelikuva: Palkkaamme hankepäällikön Fiksuun Kalasatamaan

Fiksu Kalasatama on Helsingin älykaupunkikehityksen lippulaiva, jonka visio on tarjota Kalasataman asukkaille tunti lisää aikaa päivään älykkäillä palveluilla. Forum Virium Helsinki Oy on Helsingin kaupungin innovaatioyksikkö ja haemme nyt laaja-alaista hankepäällikköä edistämään älykaupunginosan kehitystä.

Haemme innovatiivista, strategisesti ajattelevaa ja energistä henkilöä, joka pystyy toimimaan kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Toimenkuvaan kuuluu Fiksun Kalasataman kehitysportfolion hallinta ja kehityshankkeet yhdessä yritysten sekä julkisen sektorin kanssa.

Hankepäällikkö vastaa hankkeensa resurssien, aikataulujen, tehtävien, kustannusten, viestinnän ja dokumentoinnin suunnittelusta ja jalkauttamisesta sekä projektien tulosten seurannasta.

Tehtävässä sinua auttavat:

  • Vahva asiantuntijuus ja osaaminen ainakin kahdella seuraavista alueista: Smart City -kehitys, cleantech, älyliikenne, kaupunkikehitys, IoT/digi/databisnes, liiketoiminnan kehitys ja innovaatioalustatoiminta
  • Into kehittää maailman toimivinta älykaupunkia yhdessä kaupungin, yritysten, korkeakoulujen ja kaupunkiaktiivien kanssa
  • Ymmärrys relevanttien teknologioiden kehityksestä, niiden kypsyystasosta sekä soveltuvuudesta erilaisiin älykaupunkisovelluksiin
  • Ymmärrys digitaalisesta muutoksesta ja organisaatioiden kehittämisestä
  • Vankka kokemus hankkeiden johtamisesta ja esimieskokemus
    Kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä ja matkustusvalmius
  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • Erinomaiset kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi (suullinen ja kirjallinen)

Tarjoamme reilun ja dynaamisen työyhteisön sekä hyvät edut. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 asti ja se täytetään mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmajohtaja Veera Mustonen 040 508 4022, soittoaikoina 23.2. klo 13–14  ja 28.2. klo 14­–15.

Tehtävän hakuaika on päättynyt 2.3.2018.

Lisätietoja

Kuva

Veera Mustonen

#fiksukalasatama
#livinglab
#älykäskaupunki
puh. +358 40 508 4022
veera.mustonen(at)forumvirium.fi

Lue myös