Get Home Safely -hankkeen älyvaloja pilotoidaan Jätkäsaaren Hyväntoivonpuistossa

Artikkelikuva: Get Home Safely -hankkeen älyvaloja pilotoidaan Jätkäsaaren Hyväntoivonpuistossa
Kuva


EU-rahoitteisen Get Home Safely -hankkeen älyvalot testattavissa Jätkäsaaren Hyväntoivonpuiston rakennetulla osuudella marraskuussa (tarkka ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian). Paikka on määritelty keväällä Jätkäsaaren asukkaille suunnatun kyselyn ja työpajan vastausten perusteella.

Berliinin teknisen yliopiston arkkitehtuurin laitoksen CyPhyLabin tuottamat ja muotoilemat älyvalot opastavat keskeneräisessä kaupunkitilassa kulkijoita reagoimalla ohikulkijoiden liikkeeseen. Samalla niillä pyritään lisäämään alueen viihtyisyyttä. Valojen väriä voi myös halutessaan säätää mobiilisovelluksella, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta tai Play Storesta ennen pilotin alkua. 

Osallistu testikäyttäjäksi ja auta kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Osallistuminen edellyttää valojen testaamista kulkemalla puiston halki vähintään kerran ja vastaamalla pilotin kyselyyn. Sovelluksen lataaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Lisätietoa Get Home Safely -projektista.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi 100 euron arvoista lahjakorttia Uusi Saunaan ja 5 Finnkinon vapaalippua.

Haluan osallistua Get Home Safely -kokeiluun

Kuva
Logos of all the partners at Get Home Safely project.
Get Home Safely logos

Sivun pääkuva: Liss C. Werner, CyPhyLab 2019.

Lisätietoja

Kuva

Heidi Heinonen

Puh. +358 50 323 1327
heidi.heinonen(at)forumvirium.fi

Lue myös