EIT_EU_logot

EU-rahoitteisen Get Home Safely -hankkeen älyvalot testattavissa Jätkäsaaren Hyväntoivonpuiston rakennetulla osuudella marraskuussa (tarkka ajankohta ilmoitetaan mahdollisimman pian). Paikka on määritelty keväällä Jätkäsaaren asukkaille suunnatun kyselyn ja työpajan vastausten perusteella.

Berliinin teknisen yliopiston arkkitehtuurin laitoksen CyPhyLabin tuottamat ja muotoilemat älyvalot opastavat keskeneräisessä kaupunkitilassa kulkijoita reagoimalla ohikulkijoiden liikkeeseen. Samalla niillä pyritään lisäämään alueen viihtyisyyttä. Valojen väriä voi myös halutessaan säätää mobiilisovelluksella, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta tai Play Storesta ennen pilotin alkua. 

Osallistu testikäyttäjäksi ja auta kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Osallistuminen edellyttää valojen testaamista kulkemalla puiston halki vähintään kerran ja vastaamalla pilotin kyselyyn. Sovelluksen lataaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Lisätietoa Get Home Safely -projektista.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi 100 euron arvoista lahjakorttia Uusi Saunaan ja 5 Finnkinon vapaalippua.

Haluan osallistua Get Home Safely -kokeiluun
Tilaan samalla Forum Virium Helsingin uutiskirjeen


Tietojen tallentaminen


Olen lukenut Forum Virium Helsingin rekisteriselosteen ja hyväksyn että henkilötietojani käsitellään sen mukaisesti. Lyhyesti: noudatamme EU:n GDPR-asetusta ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti.
Get Home Safely logos

Sivun pääkuva: Liss C. Werner, CyPhyLab 2019.

Lisätietoja

Heidi Heinonen

Projektipäällikkö


Puh. +358 50 323 1327
heidi.heinonen(at)forumvirium.fi