Etsimme operaattoria Tukkutorin kevytkuljetuskokeiluun

Artikkelikuva: Etsimme operaattoria Tukkutorin kevytkuljetuskokeiluun

Citylogistiikan kokeilut käynnistyvät – Etsimme operaattoria Tukkutorin kevytkuljetuskokeiluun

Forum Virium Helsinki etsii uudistusmielistä operaattoria Tukkutorin kevytkuljetuksen palvelukokeiluun ajalle 15.4–31.5.2019. Kokeiluhaku on avoinna 13.3.2019 asti.

Kokeilu on osa Citylogistiikan uudet ratkaisut -hanketta, jossa etsitään uusia ratkaisuja kaupunkijakelun järjestämiseksi kevyesti ja ympäristöystävällisesti. Kokeilu on lisäksi ensimmäinen osa Tukkutorilla kokeillaan -kokeilukokonaisuutta.

Kevyesti osaksi tuotteen palvelulupausta

Helsingin Tukkutorilla toimii monipuolinen ja eläväinen ruokatuotannon ekosysteemi. Kevään 2019 ajan Tukkutorilla toimii villiyrttihubi, josta kuljetetaan villiyrttejä kantakaupungin ravintoloille. Me etsimme innovatiivista toimijaa vastaamaan kuljetuksista kevyillä sähköavusteisilla ajoneuvoilla. Tarjoamme kokeilijan käyttöön sähköavusteisen kuljetusskootterin, sekä sähköavusteisen tavarapyörän.

Kokeilussa pilotoidaan kevyiden kuljetusajoneuvojen käyttöä kaupunkijakelussa, sekä uudenlaista tuote- ja toimittajalähtöistä palvelua, jossa kuljettaja on aidosti osa tuotteen arvoketjua ja toimittajan palvelulupausta. Kokeilun tarkempi sisältö ja muoto on kuvattu tarjouspyynnössä, joka löytyy alta.

Kokeilu ostetaan palvelukokeiluna ja siitä maksetaan korkeintaan 8 000 euroa.

Kokeiluhaku on suunnattu rohkeasti uudenlaista kaupunkilogistiikkaa kehittäville toimijoille. Useampi toimija voi myös yhdessä tarjota kokeilua.

Citylogistiikan uudet ratkaisut -hankkeen asiantuntijaraati arvioi tarjoukset ja valitsee yhden tarjoajan mukaan kokeiluun.

Helsinki tarjoaa monipuolisen kokeiluympäristön uusien palvelujen ja tuotteiden testaamiseen. Kokeiltavista palveluista saadaan aitoa käyttäjäpalautetta, oppeja ja käytännön kokemuksia. Forum Virium Helsinki auttaa kokeilujen toteuttamisessa ja tarjoaa yhteistyöverkostonsa kokeilijoiden käyttöön. Kokeiluista viestitään Forum Virium Helsingin kanavissa.

Tarjoa kokeilua

Kokeilua tarjotaan Forum Virium Helsingin sähköisellä lomakkeella. Tarjouspyyntö ja -lomake löytyvät alla olevien linkkien kautta.

Tarjouspyyntö – Citylogistiikka Tukkutori –  Tukkutorin kevytkuljetusten palvelukokeilu

Sähköinen tarjouslomake

Tarjouspyyntö ovat avoinna 13.3.2019 klo 23.59 asti. Määräaikana saadut tarjoukset arvioidaan tarjouspyynnön mukaisesti ja siinä kuvattujen kriteerien perusteella.

Lisätietoja

Tarjouspyyntöä täydentävää tietoa löytyy tämän linkin takaa.

Citylogistiikan uudet ratkaisut -hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan vuosina 2018-2020.

 

 

Lisätietoja

Kuva

Assi Rautanen

puh. +358 50 411 9435
assi.rautanen(at)forumvirium.fi

Lue myös