Tule tutustumaan tulevaisuuden kuljetuksiin Ruoholahden lähijakelukeskukseen!

Missä: Kauppakeskus Ruoholahti, Itämerenkatu 21, 1. krs (Burger Kingin vieressä)
Koska: 10.6. klo 14–15
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella

Tulevaisuudessa kaupunkien pakettikuljetukset tehdään täysin päästöttömästi. Kusti polkee paketit perille kuormapyörällä ja osan kuljetuksista hoitavat autonomisesti ajelevat sympaattiset robotit ja muut sähköiset kulkuneuvot.

Tämä logistiikka-alan mullistava muutos ei ole edes kovin kaukana tulevaisuudessa, sillä päästöttömiä keskustakuljetuksia testataan jo nyt Ruoholahdessa ja Jätkäsaaressa Helsingin kaupungin innovaatioyhtiön Forum Virium Helsingin koordinoimissa hankkeissa, joiden kumppaneina ovat sellaiset logistiikka-alan jätit kuin DHL ja DB Schenker sekä lisäksi kotimaiset A2B ja LMAD.

Kutsumme sinut, median edustaja, Ruoholahden vasta avattuun lähijakelukeskukseen kuulemaan lisää ja haastattelemaan toimijoita!

Ilmoittaudu pian, sillä tilaisuuteen on vain rajattu määrä paikkoja. Tarjolla pientä syötävää.

Ilmoittaudu

Hidden
Hidden
Nimi(Pakollinen)
Hyväksyn henkilötietojen tallentamisen Forum Virium Helsingin tietosuojaselosteen mukaisesti(Pakollinen)
Olen lukenut Forum Virium Helsingin tietosuojaselosteen ja hyväksyn että henkilötietojani käsitellään sen mukaisesti. Lyhyesti: noudatamme EU:n GDPR-asetusta ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti.

DISCO-hanke kehittää ja kokeilee uusia ratkaisuja vähällä käytöllä olevan kaupunkitilan joustavaan käyttöön kaupunkilogistiikan haasteiden ratkaisemiseksi. URBANE-hankkeen tavoitteena on kokeilla erilaisia viimeisen kilometrin ratkaisuja kaupungeissa, jotta kaupunkilogistiikan jakelun aiheuttamia ruuhkia ja päästöjä voitaisiin vähentää. Hankkeet saavat rahoitusta Euroopan unionin Horizon Europe -tutkimusrahoitusohjelmasta

Lisätietoa

Projektipäällikkö Matias Oikari

Matias Oikari
Projektipäällikkö
+358 40 664 8877
matias.oikari@forumvirium.fi

Projektipäällikkö Satu Reijonen

Satu Reijonen
Projektipäällikkö
+358 40 544 3391
satu.reijonen@forumvirium.fi