Haemme älyliikenteen projektisuunnittelijaa

Artikkelikuva: Haemme älyliikenteen projektisuunnittelijaa

Tule projektisuunnittelijaksi älyliikenteen hankkeeseen. Tarjoamme hyvät edut, fiksun työyhteisön ja näköalapaikan älykaupunkikehitykseen.

Etsimme motivoitunutta ja älyliikenteestä kiinnostunutta teknistä projektisuunnittelijaa Mobility Lab Helsinki -hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2023.–31.12.2024.

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö. Kehitämme tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja yhteistyössä yritysten, tiedeyhteisön ja kaupunkilaisten kanssa.

Mobility Lab Helsinki -hanke vauhdittaa yritysten uuden liiketoiminnan, tuotteiden ja palvelujen syntyä. Hankkeen keskeinen tavoite on auttaa yrityksiä testaamaan uusia älyliikenteen ratkaisuja, jotka tuottavat tai hyödyntävät dataa liikenteestä ja liikkumisesta. Samalla hanke edistää kestävää, sujuvaa ja turvallista kaupunkiliikennettä. Hankkeen toteuttavat Helsingin kaupunki ja Forum Virium Helsinki.

Teknisenä projektisuunnittelijana tehtäväsi on tukea ja koordinoida erilaisia kokeiluja ja pilotteja, joista monet liittyvät liikenteen datan tuottamiseen tai hyödyntämiseen. Ylläpidät datakatalogia, joka kokoaa yhteen monia julkisten ja yksityisten toimijoiden tuottamia tietoaineistoja. Osallistut tapahtumien ja työpajojen järjestämiseen. Tuet hankkeen projektipäällikköä projektin juoksevissa asioissa, kuten kokeilujen koordinoinnissa ja kokeiluhakujen järjestämisessä.

Toivomme, joitakin seuraavista:

  • Perustietämys tai halu paneutua liikenteen dataan, tietomalleihin ja kaupunkimallien kehittämiseen
  • Paikkatieto-osaaminen
  • Ymmärrystä ohjelmoinnista
  • Kokemusta innovaatio-, kokeilu- ja testialustatoiminnasta.

Tarjoamme:

  • Fiksun ja mukavan työyhteisön
  • Toimitilat Helsingin ydinkeskustassa ja joustavat etätyömahdollisuudet
  • Hyvät edut
  • Näköalapaikan Euroopan älykaupunkikehitykseen.

Tehtävän hakuaika on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Lisätietoa

Ohjelmajohtaja, Älykäs liikenne Minna Torppa

Minna Torppa
Ohjelmajohtaja, Älykäs liikenne
+358 40 556 2125
minna.torppa@forumvirium.fi

Lue myös