Palkkaamme projektipäällikön kaupunkilogistiikan kehityshankkeeseen

Artikkelikuva: Palkkaamme projektipäällikön kaupunkilogistiikan kehityshankkeeseen

Haemme joukkoomme kaupunkilogistiikasta ja autonomisista jakeluroboteista innostuvaa projektipäällikköä. Tarjoamme hyvät edut, fiksun työyhteisön ja näköalapaikan Euroopan älykaupunkikehitykseen.

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö. Kehitämme tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja yhteistyössä yritysten, tiedeyhteisön ja kaupunkilaisten kanssa.

Nyt haemme joukkoomme kaupunkilogistiikasta ja autonomisista jakeluroboteista (ADV) innostuvaa projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen, joka voisi alkaa mahdollisimman pian ja päättyy syksyllä 2024.

Projektipäällikkö vastaa EU-rahoitteisen URBANE-hankkeen työn organisoinnista, yhteistyön koordinoinnista hankekumppaneiden kesken ja mahdollisista hankinnoista sekä raportoinnista. Hanke ovat kansainvälinen, ja siihen kuuluu 41 kumppania 12 maasta.

Syksyllä 2022 alkaneen URBANE-hankkeen tavoitteena on kokeilla erilaisia viimeisen kilometrin ratkaisuja kaupungeissa, jotta kaupunkilogistiikan jakelun aiheuttamia ruuhkia ja päästöjä voitaisiin vähentää. Hankkeessa kokeillaan ja kehitetään uusia ratkaisuja, kuten autonomisia jakelurobotteja sekä muita innovatiivisia kaupunkilogistiikan ratkaisuja sekä haetaan kaupallisesti toimivia toimintamalleja viimeisen kilometrin haasteisiin.

Forum Viriumin roolina on koordinoida ja tukea Helsingissä tehtävää pilotointia: hankkeen projektipäällikkö vastaa työn aikataulujen ja sisällön suunnittelusta yhdessä projektikumppaneiden kanssa, tunnistaa kaupunkijakelun uusia käyttötapauksia ja liiketoimintamalleja, tarkastelee uusia ratkaisuja kaupungin ja kaupunkilaisten näkökulmasta ja kokoaa tietoa aihepiiristä hankekonsortion käyttöön.

Forum Virium tekee yhteistyötä hankekonsortion kanssa tutkimusyhteistyön ja datankeruun osalta sekä osallistuu hankkeessa rakennettavan innovaatioalustan kehittämiseen

Haemme logistiikan tulevaisuudesta kiinnostunutta osaajaa, jolla on kokemusta yhteistyöprojekteista, sekä ymmärrystä uusien ratkaisujen kehittämisestä ja kokeilemisesta.

Lisäksi tehtävässä on eduksi, jos sinulta joitakin seuraavista:

 • Kokemusta laajoista yhteishankkeista ja ratkaisukeskeistä otetta eri toimijoiden tarpeiden yhteensovittamiseksi.
 • Kokemusta yritysyhteistyön fasilitoinnista ja koordinoinnista.
 • Näkemystä datan ja teknologian merkityksestä osana nykypäivän palveluita, logistiikkaa ja kumppaniverkostoja.
 • Projektinhallintakokemusta.
 • Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
 • Hyviä esiintymis-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai kattavaa työkokemusta.
 • Aiempi osaaminen kaupunkilogistiikan ja/tai EU-hankekoordinaation parista katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

 • Näköalapaikan kansainvälisen älykaupunkikehityksen verkostoihin.
 • Itsenäisen ja monipuolisen työn.
 • Kannustavan, dynaamisen ja kehitysorientoituneen työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa.

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoive 11.4. mennessä. Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Minna Torppa 30.3. klo 9–9.30 ja 5.4. klo 14.30–16.00.

Lue myös