6Aika: Carbon Neutral Tourism data platform -tarjouskilpailun palveluntuottaja on valittu

Artikkelikuva: 6Aika: Carbon Neutral Tourism data platform -tarjouskilpailun palveluntuottaja on valittu

Kesäkuun alussa päättyneen 6Aika: Carbon Neutral Tourism data platform -tarjouskilpailun palveluntuottaja on valittu.

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hanke on valinnut innovatiivisen ohjelman data platform palveluntuottajaksi Sport Venue Oy:n ja heidän kehittämän KnowUrBiz -alustan. Tiedolla johtamisen ratkaisuihin erikoistunut Sport Venue Oy suunnittelee ja toteuttaa teknisesti yhteistyössä Forum Viriumin kanssa Carbon Neutral Tourism data platform Proof of Concept (PoC) -ratkaisun. Kestävän matkailun määrittely toteutetaan tiiviisti yhteistyössä Helsingin, Visit Tampereen ja Turun kaupungin kanssa.

KnowUrBiz® on älykäs ohjelmisto ja alusta, jolla voi hallita organisaation dataa lähteestä riippumatta. Ohjelmisto mahdollistaa vaivattomasti tekoälyn käytön, datan analysoinnin, automaattiset hälytykset ja raportoinnin.

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeessa toteutetaan Helsingin, Turun ja Tampereen kaupunkien ja eri matkailutoimijoiden kesken uusi dataa hyödyntävä toimintamalli sekä digitaalisia työkaluja, joilla edistetään matkailualan hiilineutraaliutta ja parempaa energiatehokkuutta. Matkailualalla sekä julkisilla toimijoilla on tarve löytää älykkäitä ratkaisuja datan keräämiseen ja hyödyntämiseen. Hanke kestää vuoden 2021 loppuun asti.

Lisätietoa 6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeesta

Artikkelin kuva: Julia Kivelä, Visit Finland

Lisätietoa

Lue myös