Yrittäjien kiittelemää valmennusta kasvuun ja muutokseen taas tarjolla – seuraava haku avoinna 1.5. asti

Artikkelikuva: Yrittäjien kiittelemää valmennusta kasvuun ja muutokseen taas tarjolla – seuraava haku avoinna 1.5. asti

Kasvuvalmennuksessa yritys saa tarpeisiinsa räätälöityä taloudellisesti tuettua asiantuntijaosaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Kasvuvalmennus on tarkoitettu sekä alkaville yrityksille että jo pidempäänkin Helsingissä toimineille innovatiivisille pk-yrityksille, joiden tuotteet tai palvelut ovat skaalautuvia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä.

Kasvuvalmennuksen tuki voi olla  70 %, kuitenkin korkeintaan 665 e + alv./valmennuspäivä. Yrityksen maksettavaksi jäävä summa riippuu valmennuspäivien määrästä ja valmennuksen päivähinnasta. Tukea voi saada jopa 20 valmennuspäivään. Asiantuntijavalinnoista päätetään yhdessä yritysten kanssa.

Valinta tapahtuu verkkohakemuksen ja haastattelujen perusteella. Kaikkiaan valinta kestää noin kaksi viikkoa. Yrityksiä valitaan vuonna 2012 vielä kolmasti. Hakukierrokset ovat avoinna 1.5., 27.5. ja 26.8. saakka.

Lisätietoja ja hakulomake: www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus

Kaisa Sibelius
Vastaava tuottaja
040 570 1317
kaisa.sibelius[at]forumvirium.fi
Forum Virium Helsinki

Helsingin kaupungin elinkeinopalvelun rahoittaman Kasvuvalmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki. Valmennukseen on vuodesta 2006 alkaen osallistunut jo 150 yritystä.

Voit välittää viestiä vapaasti edelleen!

Lue myös