Viimeinen tilaisuus! Kasvuvalmennuksen haku auki 26.8. saakka

Artikkelikuva: Viimeinen tilaisuus! Kasvuvalmennuksen haku auki 26.8. saakka

Vuoden viimeinen hakukierros kohta käsillä

Kasvuvalmennuksessa yritys saa tarpeisiinsa räätälöityä taloudellisesti tuettua asiantuntijaosaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Kasvuvalmennus on tarkoitettu sekä alkaville yrityksille että jo pidempäänkin toimineille innovatiivisille Helsingissä kirjoilla oleville pk-yrityksille, joiden tuotteet tai palvelut ovat skaalautuvia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä.

Toimintansa alkuvaiheessa oleville yrityksille Kasvuvalmennus antaa taloudellisen mahdollisuuden kiihdyttää kasvua käyttämällä korkeatasoisia asiantuntijapalveluita. Vanhemmille yrityksille Kasvuvalmennus tarjoaa joustavan tavan kartoittaa uusia kasvusuuntia sekä sysäyksen jatkaa kasvua.

Sparraajiksi on valittu Suomen eturivin konsultteja eri osaamisalueilta, strategia- ja lakiasioista talouteen ja markkinointiin. Ohjelma yhdistää yritykset heille parhaiten sopiviin asiantuntijoihin ja tukee sparrausta jopa 70 prosentilla kustannuksista. Tukea voi saada jopa 20 valmennuspäivään. Asiantuntijavalinnoista päätetään yhdessä yritysten kanssa.

Valinta tapahtuu verkkohakemuksen ja haastattelujen perusteella. Kaikkiaan valinta kestää noin kaksi viikkoa.

Lisätietoja ja hakulomake: www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus

Terveisin,

Kaisa Sibelius
Vastaava tuottaja – Executive Producer
Forum Virium Helsinki

tel: 040 570 1317
email: kaisa.sibelius[at]forumvirium.fi

Voit välittää viestiä vapaasti edelleen!

Helsingin kaupungin elinkeinopalvelun rahoittaman Kasvuvalmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki. Valmennukseen on vuodesta 2006 alkaen osallistunut jo 200 yritystä.

Lue myös