Vielä ehtii! Kasvuvalmennuksen kevään viimeinen haku auki 27.5. saakka

Artikkelikuva: Vielä ehtii! Kasvuvalmennuksen kevään viimeinen haku auki 27.5. saakka

Haku on avoinna tulevaan maanantaiaamun asti!

Kasvuvalmennuksessa yritys saa tarpeisiinsa räätälöityä taloudellisesti tuettua asiantuntijaosaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Kasvuvalmennus on tarkoitettu sekä alkaville yrityksille että jo pidempäänkin Helsingissä toimineille innovatiivisille pk-yrityksille, joiden tuotteet tai palvelut ovat skaalautuvia ja kansainvälisesti kilpailukykyisiä.

Toimintansa alkuvaiheessa oleville yrityksille Kasvuvalmennus antaa taloudellisen mahdollisuuden kiihdyttää kasvua käyttämällä korkeatasoisia asiantuntijapalveluita. Pidempään toimineille yrityksille Kasvuvalmennus tarjoaa joustavan tavan kartoittaa uusia kasvusuuntia sekä sysäyksen jatkaa kasvua.

Sparraajiksi on valittu Suomen eturivin konsultteja eri osaamisalueilta, strategia- ja lakiasioista talouteen ja markkinointiin. Ohjelma yhdistää yritykset heille parhaiten sopiviin asiantuntijoihin ja tukee sparrausta jopa 70 prosentilla kustannuksista. Tukea voi saada jopa 20 valmennuspäivään. Asiantuntijavalinnoista päätetään yhdessä yritysten kanssa.

Valinta tapahtuu verkkohakemuksen ja haastattelujen perusteella. Kaikkiaan valinta kestää noin kaksi viikkoa. Yrityksiä valitaan vuonna 2012 vielä kahdesti. Kevään viimeinen haku päättyy 27.5. ja vuoden viimeinen kierros sulkeutuu 26.8.

Lisätietoja ja hakulomake: www.forumvirium.fi/kasvuvalmennus

Terveisin,

Kaisa Sibelius
Vastaava tuottaja – Executive Producer
Forum Virium Helsinki

tel: 040 570 1317
email: kaisa.sibelius[at]forumvirium.fi

Voit välittää viestiä vapaasti edelleen!

Helsingin kaupungin elinkeinopalvelun rahoittaman Kasvuvalmennuksen tuottaa Forum Virium Helsinki. Valmennukseen on vuodesta 2006 alkaen osallistunut jo lähes yritystä.

Lue myös