Uusia kasvoja

Artikkelikuva: Uusia kasvoja

Forum Virium Helsingin tiimi on kasvanut! Tutustu uuteen työntekijäämme Samiin:

Sami Nikula

Sami toimii Forum Viriumissa Helisinki- Tallinnan kaksoisälykaupunki (The FINEST Twins) –projektissa projektipäällikkönä. Samin vastuualueena kansainvälisessä projektissa  on innovaatio- ja liiketoimintamallin kehittäminen.

Sami on toiminut aiemmin Liikenteen turvallisuusvirastossa projektipäällikkönä ja yhteiskunta-analyyutikkona liikennejärjestelmän ja älyliikenteen vaikuttavuusarvioinneissa. Sami on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, jonka lisäksi hän on opiskellut rahoitusta ja johtamista sekä suorittanut kansainvälisen Myers-Briggs tyyppi-indikaattorisertifioinnin (MBTI) Yhdysvalloissa.

Samin varhaisempi työkokemus sisältää Euroopan keskuspankin komiteatyötä, innovaatiotyöskentelyä, ulkosuhteiden hoitoa, makrotaloudellisia analyyseja ja liiketoiminnan kehitystä kehittyvillä markkinoilla. Sami on asunut ja työskennellyt kolmessa eri kehitysmaassa viiden vuoden ajan.

Sami rekrytoitui Forum Viriumiin asiakastilaisuuden innoittamana, jossa Forum Viriumin toimitusjohtaja Jarmo Eskelinen oli pääpuhujana. Tilaisuudessa käsiteltiin tietoa ja digitaalisen tiedon tuomista liiketoimintamahdollisuuksista tulevaisuuden kaupungeissa.

Vapaa-aikana Sami harrastaa marathon-juoksua, pianon ja kitaran soittoa, matkustelee ja laittaa mielellään ruokaa.

Samin mottona kaikessa on: ”Insight is never out of season”.
 

Projektipäällikkö Sami Nikula
FINEST Twins
puh. +358 40 649 5500
sami.nikula(at)forumvirium.fi
 

 

Lue myös