Uusia kasvoja Forum Virium Helsingissä

Artikkelikuva: Uusia kasvoja Forum Virium Helsingissä
Forum Virium Helsingin tiimi on jälleen kasvanut uusilla, lahjakkailla työntekijöillä. Tervetuloa!
 
 
Eero Waronen, erityisasiantuntija
 
Eero Waronen on työskennellyt Forum Virium Helsingissä vuoden 2014 alusta lähtien. Hän toimii mm. 6AIKA-strategian viestintätehtävissä. 6AIKA-strategia on osa vuonna 2014 alkavan EU:n rakennerahastokauden kestävän kaupunkikehityksen teema-aluetta. Strategian osana Suomen kuusi suurinta kaupunkia kehittävät yhteistyössä asukkailleen parempia palveluja ja yrityksille mahdollisuuksia uuteen liiketoimintaan ja kasvuun. Waronen on aikaisemmin toiminut yli neljännesvuosisadan ajan erilaisissa viestintä- ja johtamistehtävissä mm. Kauppalehdessä, Postipankissa ja Helsingin kaupungilla. 
 
Timo Tuominen, Code for Europe -kumppanikoodari 
 
Timo Tuovinen työskentelee Code for Europe -kumppanikoodarina Helsingin kaupungilla. Forum Virium Helsingin palkkalistoilla oleva Tuominen istuu Helsingin kaupunginkanslian tiloissa, tarkemmin Tietotekniikka- ja viestintäosaston tietotekniikkayksikön ICT-kehitystiimissä. Hänen tehtävänään on edistää ketterien ja avoimuuteen perustuvien ohjelmistokehitysmenetelmien käyttöönottoa ja vakiintumista Helsingin kaupungilla. Lisäksi hän ideoi sopivia projekteja, jotka voidaan toteuttaa avoimen lähdekoodin alustoilla. Tuloksena on avoimia rajapintoja sekä nykyaikaisia mobiilikäyttöön soveltuvia esimerkkisovelluksia. 
 
Jasmina Savolainen, viestintäkoordinaattori
 
Jasmina Savolainen tuli Forum Virium Helsinkiin Stadi.TV:lle kolmen kuukauden työharjoitteluun elokuussa 2013. Marras-joulukuussa 2013 hän teki Helsinki Region Infoshare -hankkeelle toimittajille suunnatun datajournalismiaiheisen tietopaketin. Vuoden 2014 alusta Savolainen toimii Stadi.TV:n viestintäkoordinaattorina. Hänen työtehtäviin kuuluu Stadi.TV:n viestinnän suunnittelu ja kehittäminen, sekä datavisualisointien tuottaminen Stadi.TV:n ohjelmiin. Savolainen valmistuu medianomiksi Turun AMK:sta huhtikuussa 2014.

Lue myös