Uusia kasvoja Forum Virium Helsingissä

Artikkelikuva: Uusia kasvoja Forum Virium Helsingissä

Toimistoassistentti Jaana Konstantinova

Jaana Konstantinova aloitti työt Forum Virium Helsingissä marraskuussa 2012. Jaanan toimenkuvaan kuuluvat toimiston kaikki avustavat työt ja monet juoksevat tehtävät. Koulutukseltaan Jaana on tradenomi ja hänellä on monipuolista kansainvälistä työkokemusta viimeisen viiden vuoden ajalta, muun muassa Pietarin Helsinki-keskus Ltd:n hallinnon assistentin tehtävistä.
Lue lisää

Tuottaja Suvi Kukkonen

Suvi Kukkonen on työskennellyt Forum Virium Helsingissä kesästä 2012. Vuoden 2013 alusta Suvi on työskennellyt viestintätiimissä viestintä- ja tapahtumatuottajana.
Suvi on koulutukseltaan historiaan ja yhteiskuntatieteisiin painottunut filosofian maisteri. Aiemmin hän on työskennellyt mm. projektikoordinaattorina Suomen Lontoon instituutissa, Eduskunnan kansliassa ja Helsingin yliopiston kansainvälisen vaihdon palveluissa.
Lue lisää  
 
Yhteisötuottaja Raisa Laukkanen

Raisa Laukkanen aloitti Forum Virium Helsingissä tammikuussa 2013. Raisa on mukana kahdessa hankkeessa, Stadi.TV:ssä ja YKÄssä, jossa hän kehittää koulujen mediatiimitoimintaa ja mediakasvatuksen tuomista koulujen arkeen. Stadi.TV:llä hän toimii tuottajana. Raisa on koulutukseltaan medianomi ja hän oli pitkään Forum Virium Helsingin yhteistyökumppanin, ammattikorkeakoulu Arcadan edustaja ja on sitä kautta ollut mukana Stadi.TV -hankkeessa vuodesta 2008.
Lue lisää

Projektikoordinaattori Annukka Rautopuro

Annukka Rautopuro aloitti työt Forum Virium Helsingissä joulukuussa 2012. Annukka työskentelee ikääntyneille suunnattujen käyttäjälähtöisien palvelumallien maailmassa, eli Käpi-hankkeessa. Hankkeessa pyritään kehttämään ja mallintamaan uusia palvelutapoja. Koulutukseltaan Annukka on hallintotieteiden maisteri ja hän työskenteli aikaisemmin Helsingin kaupungin henkilöstökeskuksessa työmarkkina-asiantuntija.
Lue lisää

Lue myös