Uusia kasvoja Forum Virium Helsingissä

Tuottaja Teppo Hudson

BBA Teppo Hudson aloitti Forum Virium Helsingissä 25.4.2010 Stadi.TV:n tuottajana. Teppo vastaa Stadi.TV:n verkkopalveluista ja erityisesti non-lineaarisista sisällöistä. Nykyisen työn rinnalla Tepolla on myös oma, vuonna 2008 perustettu Videoflow-niminen yritys, joka toimii online-videoiden jakelun ja mainostamisen parissa. Teppo on vastannut liiketoiminta- ja käyttöliittymäkehityksestä neljässä eri verkkopohjaisessa palvelussa Helsingissä ja Lontoossa. Yksi näistä oli Lontoossa vuonna 2006 julkaistu Ministry of Sound tv-portaali.

Projektipäällikkö Kaisa Spilling

KTM Kaisa Spilling nimitettiin Forum Virium Helsinkiin projektipäälliköksi 10.5.2010 alkaen. Kaisan tehtävänä on hoitaa Smart Urban Spaces -hankkeeseen valittuja pilotteja yhteistyössä yritysten ja Helsingin kaupungin yksiköiden kanssa. Pilotit liittyvät älykkäisiin kaupunkipalveluihin, kuten matkailuun, tapahtumiin, joukkoliikenteeseen ja päivähoitoon. Kaisalla on monipuolinen kokemus digitaalisten palveluiden kehityshankkeista sekä markkinointiviestinnästä. Hän on aiemmin työskennellyt mm. projektijohtajana SEK-ryhmässä.

ICT-päällikkö Juhani Kantola

Juhani Kantola aloitti 1.3.2010 Forum Virium Helsingissä ICT-päällikkönä. Juhanin vastuulla ovat yrityksen tieto- ja viestintäteknologiat ja niiden kehittäminen. Juhanilla on laaja kokemus erityyppisten kulttuuriprojektien tietoteknisten ratkaisujen kehittäjänä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Aalto-yliopiston Mediakeskus Lumessa, jossa hän vastasi tietojärjestelmien ja ammattituotantojärjestelmien ylläpitämisestä, kehittämisestä sekä tieto- ja viestintäteknologioista. Forum Virium Helsinki tuli Juhanille tutuksi jo vuosina 2006 – 2007, kun hän työskenteli yrityksessä konsulttina.

Lue myös