Uusia kasvoja Forum Virium Helsingin toimistolla

Forum Virium Helsingin tiimi on jälleen kasvanut uusilla, lahjakkailla työntekijöillä. Tervetuloa mukaan!

Jaakko Ikävalko, projektipäällikkö

Jaakko Ikävalko aloitti projektipäällikkönä GET-hankkeessa Forum Virium Helsingissä lokakuussa 2013. Jaakko on valmistunut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja tehnyt pitkään tuotekehitykseen liittyvää tutkimustyötä Tuotantotalouden laitoksella. Ennen Forum Virium Helsinkiä hän työskenteli Culminatum Innovationissa eHealth -projektien parissa.

Nykyisessä työssään Jaakko auttaa eHealth-yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään: ”Nopeasti kehittyvät eHealth-markkinat tarjoavat työhöni jatkuvasti jotain uutta ja haasteellista.”
 

Veera Mustonen, projektipäällikkö

Veera Mustonen aloitti Forum Virium Helsingissä marraskuussa 2013 projektipäällikkönä Fiksu Kalasatama -hankkeessa. Koulutukseltaan Veera on kognitiotieteilijä (FM) Helsingin yliopistolta ja tekee parhaillaan väitöskirjaa Aalto Yliopistossa tuotantotalouden laitoksella.

Veera työskenteli Nokia Oyj:llä lähes 10 vuotta. Lisäksi Veera on työskennellyt mm. SanomaWSOY:lla, Satama Interactivessa, Aalto yliopistolla ja Kuluttajatutkimuskeskuksessa sekä yrittäjänä, valmentajana ja tutkijana. 90-luvulla Veera oli mukana politiikassa, mm. Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

Veera toimii Fiksu Kalasatama -projektin päällikkönä. Hän luo yhdessä kaupungin, yritysten, asukkaiden ja lukuisten sidosryhmien kanssa portfoliota ja suuntaviivoja fiksun uuden kaupunginosan kehittämiseen. Seuraavan vuoden aikana hän käynnistää kymmeniä pilotteja Kalasatamaan. Tavoitteena on luoda alusta ketterälle ja kokeilevalle kehityskulttuurille, jossa samalla synnytetään fiksu kaupunginosa, joka on ekologisesti kestävä, arjessa toimiva ja tarjoaa innovatiivisia palveluita ja kokemuksia kaupunkilaisille.

Veeran mielestä Kalasatamassa on valtava imu: ”Niin kaupunki, monet yritykset, kaupunkilaiset kuin järjestötkin näkevät mahdollisuuden osallistua uuden uljaan asuinalueen kehittämiseen. Tuntuu, että jokaisella vastaantulijalla on jotakin annettavaa Kalasatamaan. Ja niinhän uuden kaupunginosan on hyvä syntyäkin – moniäänisesti, energisesti ja kokeillen!”

Annukka Varteva, projektipäällikkö

Annukka Varteva aloitti Forum Virium Helsingissä marraskuussa 2013 projektipäällikkönä Linked Events –hankeessa. Koulutukseltaan Annukka on filosofian maisteri. Aiemmin Annukka on työskennellyt kirja-alalla sekä sisällöntuotanto- että kehitystehtävissä.

Forum Virium Helsingissä Annukka vetää Linked Events -hanketta, jonka tarkoituksena on luoda Helsingin kaupungin tapahtumatiedoille yhteinen, avoin tietokanta ja rajapinta. Tavoitteena on, että tapahtumatiedot olisivat helposti saatavissa ja että palveluntuottajat voisivat tarjota ihmisille kattavaa ja ajantasaista tietoa eri tapahtumista.

Annukka on kiinnostunut avoimesta datasta, sosiaalisesta mediasta, digitaalisista palveluista sekä uusista ajattelutavoista ja toimintamalleista, joita tekninen kehitys tuo mukanaan: “Forum Viriumissa olen ajan hermolla ja mukana mahdollistamassa tulevaisuuden palveluja. Innostavassa ilmapiirissä on hedelmällistä tehdä töitä eritaustaisten ihmisten kanssa.”

 

Lue myös