Uusia kasvoja

Artikkelikuva: Uusia kasvoja

Forum Virium Helsingissä on uusia kasvoja! Tervetuloa mukaan Minna ja Santeri!

Minna Sikiö

Minna Sikiö on työskennellyt Forum Virium Helsingissä syksystä 2014. Minna on filosofian maisteri Tampereen yliopistosta. Hän on työskennellyt mm. Suomen Itämeri-instituutissa, joka on kansainvälinen projektinhallintaorganisaatio.

Forum Virium Helsinki on näyttäytynyt Minnalle erittäin monipuolisena organisaationa, jossa tehdään paljon hänelle tuttua EU-hanketyötä. Nykyisessä roolissaan 6Aika-strategiatoimiston ohjelmakoordinaattorina Minna pääsee kuitenkin laajentamaan osaamistaan yksittäisten hankkeiden hallinnoinnista kokonaisen strategian hallinnointiin, mikä on Minnan mukaan mielenkiintoista, haastavaa ja tarjoaa paljon kehittymismahdollisuuksia: ”Odotan innolla pääseväni enemmän sisälle asioihin ja osaltani kehittämään strategiatoimiston prosesseja. Työtehtäviini kuuluvat mm. 6Aika-strategian hallinnolliset tehtävät kuten raportointi, kokousjärjestelyt sekä ohjausryhmien ja muiden työryhmien sihteerin tehtävät. Lisäksi tuen ohjelmapäälliköitä heidän työssään strategian päävastuiden toteuttamisessa”, Minna kertoo.

Vapaa-ajalla Minna saa suurta iloa liikunnasta, ryhmäliikuntatuntien lisäksi erityisesti tanssista. Vieraat kielet ja kulttuurit ovat myös hänen suuri intohimonsa. Vapaa-aikaan kuuluvat tietysti myös yhteiset hetket ystävien ja perheen kanssa.

Santeri Paavolainen

Myös Santeri Paavolainen aloitti työskentelyn Forum Virium Helsingissä syksyllä 2014. Koulutukseltaan Santeri on luonnontieteiden kandidaatti pääaineenaan tietojenkäsittelytiede. Santeri on aiemmin työskennellyt mm. Codentolla, SSH:lla ja Satama Interactivessa.

Nykyisessä työssään CreatiFI-hankkeen teknisenä asiantuntijana Santeri auttaa ja opastaa hakijoita FIWARE-teknologioiden haastavaan ja melko monimutkaiseen maailmaan.

Santeri on ollut iloisesti yllättynyt Forum Virium Helsingin joustavuudesta ja ketteryydestä organisaationa.

Vapaa-ajallaan Santeri viimeistelee gradua Helsingin yliopistolle ja opiskelee fuksina Aalto Korkeakoulussa.

Lue myös