Uusia kasvoja

Artikkelikuva: Uusia kasvoja

Tutustu Hugo Tamagnini Goncalvesiin, kansainvälisten hankkeiden projektipäällikköön. Forum Virium Helsingin väki iloitsee Hugon jatkaessa töitään parissamme!
 

Hugo Tamagnini Goncalves

Kansainvälisten hankkeiden projektipäällikkönä Hugo Tamagnini Gonçalves kehittää Forum Virium Helsingin kansainvälistä yhteistyötä ulkomaisten kumppaneiden kanssa. Samalla hän tukee myös Helsingin kaupungin kansainvälistä toimintaa.
 
Hugolla on pitkä kokemus erilaisista EU:n yhteistyöprojekteista ja hän toimii Forum Virium Helsingissä Horisontti 2020 -ohjelman asiantuntijana. Horisontti 2020 on Euroopan unionin suurin tutkimusta ja innovaatiota rahoittava ohjelma. Hugo koordinoi ohjelmaan liittyvää valmistelu- ja suunnittelutyötä.
 
“Forum Virium Helsingin käytännönläheisyys veti minua puoleensa. Palveluiden kehittäminen yhdessä käyttäjien kanssa ja uuden liiketoiminnan kasvattaminen innovaatioiden kautta ovat minulle tärkeitä asioita”, Hugo kertoo.
 
Hugo on valmistunut portugalilaisesta Aveiron yliopistosta, alanaan tuotantotekniikka ja johtaminen. Talousalan jatkotutkinnon hän on suorittanut Solvay Business Schoolissa Belgiassa.
 
Suomessa Hugo on aiemmin työskennellyt Culminatun Innovation -kehitysyhtiössä. Lisäksi hän on toiminut  INNOVA Europe S.à.r.l –konsultointiyhtiön toimitusjohtajana Brysselissä sekä innovaatiokonsulttina useassa Euroopan maassa.
 
Vapaa-ajallaan Hugo nauttii liikunnasta, erityisesti vaeltamisesta, pyöräilystä, lumilautailusta ja melomisesta. Adrenaliinipiikkejä tasapainottaa luonto ja lomailu mökillä, jossa lempiharrastuksia ovat marjojen ja sienien poiminta, kalastus sekä saunominen.
 
 

Lue myös