Tulevia tapahtumia

Artikkelikuva: Tulevia tapahtumia

Mobiiliekosysteemi tänään ja huomenna 27.4.2012 
Huhtikuun aamiaisseminaarissa muun muassa operaattorit esittelevät uuden mobiililaskutusmallin, ip-laskutuksen. Tarkempaa tietoa tapahtumasta tulossa maaliskuun lopussa. Tilaisuus pidetään Rake-salissa ja sen järjestävät Forum Virium Helsinki ja Teleforum ry. Se on Forum Virium Helsingin jäsenille maksuton, muille osallistujille hinta on 75 € + alv. 
>> Lue lisää tapahtumasta
>> Ilmoittaudu ennakkoon

 

Open forum: Palvelumuotoilu 15.6.2012
Kesäkuun Open forumin teemana on palvelumuotoilu. Kyseessä on yrityksille suunnattu workshop. Tilaisuus on osa World Design Capital Helsinki 2012 -teemavuotta. Lähetämme ohjelman kiinnostuneille, kun se on valmistunut. 
>> Tilaa ohjelma ja kutsu

 
Jäsentreffit: Älykäs kaupunki 16.4.2012
Forum Virium Helsingin jäsenistölle suunnatut jäsentreffit ovat aamutilaisuuksia, joissa pureudutaan yhteen hankealueeseen kerrallaan. Tilaisuuksissa kuulet ajankohtaiset katsaukset esiteltävän hankealueen projekteista. Saat lisätietoa projekteista, joihin voi päästä mukaan. Lisäksi kuulet suunnitelmamme siitä, mitä hankealuella tapahtuu tulevaisuudessa. 
 
Ensimmäiset jäsentreffit järjestetään maanantaina 16.4.2012 klo 8.30-11.30, jolloin esittelyssä on Forum Virium Helsingin Älykäs kaupunki -hankealue. Tarkemmat tiedot ohjelmasta sekä tapahtumapaikasta löytyvät jäsenistölle toimitettavasta kutsusta. Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta vaativat rekisteröitymisen.
>> tiedustelut sähköpostilla: events(at)forumvirium.fi

 

Lue myös