Toimitusjohtaja Jarmo Eskelinen valittiin maailmanlaajuisen Living Lab-verkoston puheenjohtajaksi

Artikkelikuva: Toimitusjohtaja Jarmo Eskelinen valittiin maailmanlaajuisen Living Lab-verkoston puheenjohtajaksi

Forum Virium Helsingin toimitusjohtaja Jarmo Eskelinen on valittu maailmanlaajuisen European Network of Living Labs-verkoston uudeksi puheenjohtajaksi.

European Network of Living Labs: kansainvälisen yhteistyön, käyttäjälähtöisyyden ja yhtenäisten toimintatapojen edistäjä
 
European Network of Living Labs (ENoLL) on vuonna 2006 perustettu verkosto, joka kokoaa eri maiden innovaatioyhteisöt saman katon alle ja edistää kansainvälistä innovaatioyhteistyötä. Tavoitteena on muun muassa tukea yhtenäisten toimintatapojen muodostumista yli maiden rajojen ja näin vauhdittaa innovaatioiden syntymistä. European Network of Living Labs edistää myös käyttäjälähtöisten toimintamallien kehittämistä ja käyttöönottoa. ENoLL valitsi Forum Virium Helsingin toimitusjohtajan Jarmo Eskelisen uudeksi puheenjohtajakseen.
 
European Network of Living Labs: aktiivinen ja laajeneva verkosto
 
ENoLL-verkosto on kasvanut vauhdilla: mukana on jo noin 320 Living Labia lähes 40 maasta. Alkuaan eurooppalainen yhteisö kasvaa erityisesti Etelä-Amerikassa ja Afrikassa: verkostoon liittyi juuri 41 uutta jäsentä, joista kolmasosa on ei-eurooppalaisia tahoja. ENoLL-verkoston ytimen muodostaa yhdistys, jossa on jäsenenä 150 Living Labia. Toimitusjohtaja Jarmo Eskelinen toimii sekä verkoston presidenttinä, että yhdistyksen puheenjohtajana. 
 
ENoLL Summer School 2012–tapahtuma Helsingissä 21.-23.8.2012 
 
ENoLL järjestää vuosittain innovaatiotoimijoille suunnatun kansainvälisen Living Lab Summer Schoolin. Seuraava ENoLL Summer School pidetään Helsingissä 21.-23.8.2012. 
 
 
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jarmo Eskelinen
jarmo.eskelinen(at)forumvirium.fi
puh. +358 50 593 3441
 
 
 
 
 

 

Lue myös