Tekesin Vuorovaikutteisen tietotekniikan FENIX-teknologiaohjelman tulosseminaari 24.4.2007

Paikka: Wanha Satama, Helsinki

Aika: Ti 24.4.2007 kello 8.30-16.30

Tekesin FENIX – Vuorovaikutteinen tietotekniikka -teknologiaohjelma on päättymässä. Neljän toimintavuotensa aikana Tekes rahoitti ohjelmassaan kaikkiaan 185 yritys- ja tutkimushanketta, jotka kattavat laajalti Suomen tieto- ja viestintäteknologiakentän kuumimmat avainalueet ja -osaamisen – kuten mobiiliteknologian, kehittyneet tiedonhaku- ja hallintamenetelmät, peliteknologian sekä uudet puhe-, kieli- ja käyttöliittymäteknologiat ja hybridimedian.

Tervetuloa teknologiaohjelman päätösseminaariin ”Tuhkasta tuloksiin – teknologiaohjelma vaikuttajana” tutustumaan, millaisia tuloksia ohjelmassa saatiin aikaan! Seminaarin yhteydessä järjestetään Results Promotion -näyttely, jossa noin 30 hanketta esittelee tuloksiaan paikan päällä. Forum Virium Helsinki on mukana näyttelyssä.

Paikalla myös muun muassa eurooppalaisen pelibisneksen haasteista kertova Fred Hasson (EGDF), uuden sukupolven internetin asiantuntija Daniel Kaplan (FING), semanttisen webin kehittäjä Guus Schreiber (Free University of Amsterdam) sekä muita kiinnostavia esityksiä.

Seminaari jakaantuu yhteiseen aamupäiväosioon ja iltapäivän neljään miniseminaariin, joissa käydään läpi ohjelman painopistealueiden toiminta ja tulokset.

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää sitovaa ilmoittautumista, viimeistään 19.4. mennessä. Ohjelma ja ilmoittautumiset: www.tekes.fi/fenix/tulosseminaari.

Lue myös