Teosto HackDay

Artikkelikuva: Teosto HackDay

Kiinnostaako data Suomessa järjestetyistä livekeikoista ja konserteista? Onko sinulla ajatus, mitä uutta hyödyllistä tai hauskaa datalla voisi tehdä tai idea livemusiikkiin liittyvästä sovelluksesta tai palvelusta, jota ei vielä ole?

Järjestämme livedatan rikastamisesta kiinnostuneille kehittäjille sparraussession Teoston toimistolla Helsingin ydinkeskustassa. Teosto HackDayn aikana saat lisätietoa datasta ja voit viedä ideaasi eteenpäin tai ideoida uutta muiden livedatan kehittämisestä kiinnostuneiden kanssa.

Voit esitellä ideasi uudesta livedataa hyödyntävästä sovelluksesta tai palvelusta vastaamalla Teoston kilpailuhaasteeseen Open Finland Challenge –kilpailussa, jossa parhaat uudet sovellukset, työkalut tai visualisoinnit palkitaan. Teoston kilpailuhaaste on osa SLUSHin Ultrahackia.

Päivän aikataulu
Klo 14.30 Avauspresentaatiot: Teosto, Proper, Open Finland Challenge ja Music.info
Klo 15.15 Ideointi ja ryhmiin jakautuminen
Klo 16.00 Tiimityöaikaa
Klo 21.30 Loppupresentaatiot
Klo 22.00 Lopetus (Jatkot!)

MUISTA ILMOTTAUTUA MUKAAN! Jotta osaamme varata tapahtumaan riittävän määrän työskentelytilaa, ruokaa ja juomaa, pyytäisimme sinua rekisteröitymään tapahtumaan. Rekisteröityä voit osoitteessa: http://tapahtumat.teosto.fi/tapahtumat/teosto-hackday/

Livedataan pääsee Teosto API:n kautta.
http://api.teosto.fi/

Tilaisuuden Facebook-tapahtuma täällä.

Kysyttävää tai kommentteja hackista? Lähetä sähköpostia susanna.peramaa(at)teosto.fi.

 

 


Aika: 09/18/2015 – 14:30 – 22:00 – 09/18/2015 – 14:30 – 22:00
Paikka: Kampin Huippu, Urho Kekkosen katu 2, 00100 Helsinki

http://tapahtumat.teosto.fi/tapahtumat/teosto-hackday/

Lue myös