Open Forum 2.11.2012: Pk-yrityksen rekrytointi – mahdollisuus ja haaste

Artikkelikuva: Open Forum 2.11.2012: Pk-yrityksen rekrytointi – mahdollisuus ja haaste

Open Forumissa keskustellaan rekrytoinnista yrityksen näkökulmasta. Pätevän henkilöstön löytäminen ja rekrytointi ei ole välttämättä helppoa, vaikka työntekijöitä onkin nyt paljon tarjolla.

Miten houkutella sopivimmat tekijät omaan yritykseen ja miten heidät saa myös pysymään? Entä mitä tehdä, jos omista verkostoista ei sopivia tekijöitä löydy tai liiketoiminnan tarpeet muuttuvat? Haasteita ja kysymyksiä siis on, mutta onneksi myös hyviä ratkaisuja.

Alustukset seuraavilta puhujilta:

Marjukka Varis (Barona Oy): Kasvua tukeva ketterä rekrytointi – tunnista kyvykkyydet, sitouta ja motivoi.

Thomas Grönholm (Skyhood Oy): Tavoitatko passiiviset kandidaatit? Kuinka houkutella osaavaa työvoimaa tehokkaammin.

Jukka Pekonen (Joberate/Kiitos Henkilöstöpalvelut Oy): Työpaikkailmoitusten kohdentaminen osana tuloksellista rekrytointiprosessia.

Heli Nelimarkka (sarjayrittäjä): Rekrytointikokemuksia yrittäjän näkökulmasta

Tervetuloa mukaan!

Open Forum tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta veloitamme 50 € + ALV mikäli ilmoittautumista ei esteen sattuessa peruta viimeistään 24h ennen tilaisuutta. Peru osallistuminen 2.11. tilaisuuteen oheisen linkin kautta http://digiumenterprise.com/answer/?sid=920373&chk=NR755NXX

Open Forum -tilaisuudet ovat tiiviitä, noin kahden tunnin aamukahvitilaisuuksia, joissa on lupa keskustella ja tavata uusia tuttavuuksia. Open Forumit nostavat esille erityisesti pk-yrityksiä kiinnostavia ajankohtaisia aiheita. Tilaisuuksiin kutsutaan Forum Virium Helsingin verkoston jäseniä ja ne ovat maksuttomia. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Innovatiivinen yrityskasvu -projektin kanssa.

Vuoden 2012 Open Forumit ovat osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmistoa. Lisätietoa vuoden 2012 Open Forum ajankohdista ja teemoista http://www.forumvirium.fi/node/1006

Puhujien esitykset löytyvät ohessa PDF-muodossa.


Aika: 11/02/2012 – 08:30 – 11:00 – 11/02/2012 – 08:30 – 11:00
Paikka: Rake-sali, Erottajankatu 4, 00120 Helsinki

Lue myös