Mobility Sprint -tapahtumasarja älykkään liikenteen yrittäjille ja ammattilaisille

Artikkelikuva: Mobility Sprint -tapahtumasarja älykkään liikenteen yrittäjille ja ammattilaisille

[vc_column]

Miten luoda oma menestysresepti? Kuinka pitää itsensä – ja maailma – hyvässä tasapainossa?

COVID-19 -epidemian vuoksi siirrämme kaikki Mobility Sprint -tapahtumat myöhempään ajankohtaan. Ilmoitamme sivustollamme myöhemmin uudet ajankohdat.

Laita luovuutesi kukkimaan liikenteen alalla. Tule mukaan näihin jännästi uudenlaisiin liikennealan tapahtumiin – joko yhteen, kahteen tai kaikkiin.

Mobility Sprint on englanninkielinen tapahtumasarja älykkään liikenteen yrittäjille, tuleville yrittäjille ja yrittäjähenkisille ihmisille. Tapahtumat tukevat, opastavat ja voimaannuttavat alalla jo olevia yrittäjiä. Lisäksi ne auttavat oman kipinän ja tiedon kasvamisessa kohti yrittäjyyttä.

Tule mukaan inspiroivien yrittäjätarinoiden, henkisen tasapainon työpajan, laki-infon, innovatiivisen piirtämistyöpajan sekä immateriaalioikeuksien ja rahoitusmahdollisuuksien infoon. Kyllä! Kaikki rautaisannos tietoa ja pehmeitä arvoja on samassa paketissa tässä ilmaisessa tapahtumasarjassa.

Tapahtumat ovat pääosin englanniksi.

Tapahtumat keskittyvät kolmeen innovatiivisessa älykkään liikkumisen liiketoiminnassa tarvittavaan teemaan: kestävyys, luovuus ja tasapaino. Tarkempi ohjelma kunkin tapahtumakerran sivulla, linkit alla.

Sijainti: Mobility Launchpad -demotila Maria 01:ssä (Building 3, 2. krs, Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki)

Lämpimästi tervetuloa!


Sustainability: maanantaina 16.3.2020 klo 14:00-17:00
Read more and register

Creativity: maanantaina 23.3.2020 klo 14:00-17:00
Read more and register

Balance: maanantaina 30.3.2020 klo 14:00-17:00
Read more and register

Tapahtumasarjan järjestää Forum Virium Helsingin, Metropolia ammattikorkeakoulun ja Helsinki Business Hubin yhdessä toteuttama Jätkäsaari Smart Mobility -hanke. Hanke saa rahoitusta Uudenmaan liitosta, Euroopan aluekehitysrahastosta. Tapahtumasarjan sisältöä on kehitetty yhdessä Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamien Forum Virium Helsingin logistiikka- ja droneprojektien kanssa: Vähähiilisyyttä tukevat dronepalveluratkaisut Etelä-Suomessa ja Citylogistiikan uudet ratkaisut.

Tilaa Forum Virium Helsinki uutiskirje!

Älyratkaisuja kaupungeille, pilotteja yrityksille ja yhteistyömahdollisuuksia tutkimuslaitoksille – kerromme sinulle ensimmäisenä!


Lue myös