Ilmoittaudu Mission Zero Foodprint -webinaariin
Tapahtuman nimi: Ravintolan hiilijalanjäljillä
Aika: Torstai 10.6. klo 14-16
Paikka: Online webinaari
Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.
Mistä ravintolan hiilijalanjälki syntyy ja miksi ravintolan kannattaa kiinnittää siihen huomiota? Entä millaisia työkaluja hiilijalanjäljen mittaamiseen on tarjolla?
Mission Zero Foodprint -hankkeen webinaarissa kuulet pilottiravintoloiden kokeilemasta hiilijalanjälkilaskurista sekä ajankohtaisia puheenvuoroja ravintola-alan hiilijalanjälkityöstä.
Alustava ohjelma:
Tervetuloa!
Mission Zero Foodprint
Kaisa Spilling, Forum Virium Helsinki
Tervehdys ravintola-alalta
Sasu Laukkonen, Ravintola ORA
Hiilijalanjälki ravintola- ja ravintolapalvelualalla
Marja Jallinoja, Luonnonvarakeskus
Kokeiluja ja kehittämistä: Hiilijalanjälki näkyväksi
Ateriakohtainen ilmastolaskuri ravintoloille, Sari Siitonen, Clonet Oy
Kokemuksia kentältä, Pizzeria Via Tribunali
Ravintolan hiilijalanjäljillä: Näkökulmia kentältä -paneelikeskustelu
- Heini Santos, Hesburger
- Tarja Siira, Jamix
- Jonna Pitkänen, Carbon Neutral Tourism
Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt
Kuva: Helsinki Marketing
Lisätietoja
[ff id=”10″]