Mission Zero Foodprint – Ravintolan hiilijalanjäljillä 10.6.

Artikkelikuva: Mission Zero Foodprint – Ravintolan hiilijalanjäljillä 10.6.

Ilmoittaudu Mission Zero Foodprint -webinaariin

Tapahtuman nimi: Ravintolan hiilijalanjäljillä

Aika: Torstai 10.6. klo 14-16

Paikka: Online webinaari
Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Mistä ravintolan hiilijalanjälki syntyy ja miksi ravintolan kannattaa kiinnittää siihen huomiota? Entä millaisia työkaluja hiilijalanjäljen mittaamiseen on tarjolla?
Mission Zero Foodprint -hankkeen webinaarissa kuulet pilottiravintoloiden kokeilemasta hiilijalanjälkilaskurista sekä ajankohtaisia puheenvuoroja ravintola-alan hiilijalanjälkityöstä. 

Alustava ohjelma:

Tervetuloa!

Mission Zero Foodprint
Kaisa Spilling, Forum Virium Helsinki

Tervehdys ravintola-alalta
Sasu Laukkonen, Ravintola ORA

Hiilijalanjälki ravintola- ja ravintolapalvelualalla
Marja Jallinoja, Luonnonvarakeskus

Kokeiluja ja kehittämistä: Hiilijalanjälki näkyväksi
Ateriakohtainen ilmastolaskuri ravintoloille, Sari Siitonen, Clonet Oy
Kokemuksia kentältä, Pizzeria Via Tribunali 

Ravintolan hiilijalanjäljillä: Näkökulmia kentältä -paneelikeskustelu

  • Heini Santos, Hesburger
  • Tarja Siira, Jamix
  • Jonna Pitkänen, Carbon Neutral Tourism

Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt

Kuva: Helsinki Marketing

Lisätietoja

Kuva

Annamaria Rossi

#circulargreenblocks #fiksukaupunki
puh. +358 50 491 2270
annamaria.rossi(at)forumvirium.fi

[ff id=”10″]

Lue myös