Kurkistuksia tulevaisuuden kaupunkitilaan

Artikkelikuva: Kurkistuksia tulevaisuuden kaupunkitilaan
Miltä Kalasatamassa näyttää vuonna 2030? Kuljettavatko dronet lapsesi kouluun? Noudatko päivällisesi merenpohjan kauppahallista? Ovatko viheralueet vallanneet asuinalueesi katot ja seinät?
 
Kalasatamasta rakentuu kaupunginosa, jonka Living Labissa asukkaat, yritykset ja kaupunkitoimijat kehittävät ja kokeilevat resurssiviisaita palveluita. Tässä työpajassa visioidaan, miten paikallisuus, globaalit trendit ja älykkäät ratkaisut muuttavat tulevaisuuden kaupunkitilan käyttöä. 
 
Fiksu Kalasatama -hankkeen järjestämä työpaja on osa L3 Muotoilumakasiinin lavaohjelmaa. L3 Muotoilumakasiini tarjoaa 9.-13.9.2015 näyttelyitä, seminaareja ja monipuolista oheisohjelmaa niin ammattilaisyleisölle kuin kaupunkilaisillekin. Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekia 2015.
 
L3 Muotoilumakasiini on jaettu ammattilaispäiviin (ke-to) sekä yleisöpäiviin (pe-su). Tapahtuma on ammattilaisille ilmainen (vaatii rekisteröitymisen), muille 15/5€ (kolmen päivän lippu) tai 10/5€ (yhden päivän lippu).
 
Saat kauttamme ilmaisen sisäänpääsyn ilmoittumalla työpajaan täältä: https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1337175&chk=DWM8PASR
 
Helsingin Kalasatamaan nousee parhaillaan uusi kaupunginosa, jossa kokeillaan uudenlaista älykästä kaupunkikehitystä. Samalla syntyy uusia kaupunkipalveluita ja innovaatioita sekä mahdollistetaan uutta liiketoimintaa. www.fiksukalasatama.fi
 
Kuva: Suvi Kukkonen

 


Aika: 09/11/2015 – 10:30 – 12:00 – 09/11/2015 – 10:30 – 12:00
Paikka: L3 Muotoilumakasiini Stage, Tyynenmerenkatu 6

http://www.helsinkidesignweek.com/ohjelma/fiksu-kalasatama-kurkistuksia-tulevaisuuden-kaupunkitilaan/?lang=fi

Lue myös