Kehitä matkailuyrityksesi raportointi uudelle tasolle! PowerBI-koulutus 23.11. ja 7.12.

Artikkelikuva: Kehitä matkailuyrityksesi raportointi uudelle tasolle! PowerBI-koulutus 23.11. ja 7.12.

Tuntuuko, että yrityksesi tuottama tieto on jumissa eri järjestelmissä ja raporteissa? Onko yritykselläsi dataa useissa lähteissä, ja haluaisit tarkastella niitä yhdessä?

Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi -hanke järjestää PowerBI-raportointi -koulutukset:

  • Turussa 23.11. klo 9–12 (Johannes edu_2004 -tila, Turun amk, Joukahaisenkatu 7, Turku)
  • Helsingissä 7.12. klo 12.30–15.30 (Urban3, Maria01, Lapinlahdenkatu 16, Helsinki)

Koulutuksissa osallistujat pääsevät testaamaan PowerBI-työkalun käyttöönottoa käytännössä kouluttajan avulla ja tutustumaan, kuinka raportin tekeminen aloitetaan. Osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta PowerBI:n käytöstä. Mukaan tarvitset oman läppärin, jossa on Windows-käyttöliittymä. Tulemme lähettämään ilmoittautuneille etukäteen ohjeistuksen, jonka avulla voit asentaa PowerBI desktop -työkalun läppärillesi jo ennen koulutusta.

PowerBI-kouluttajana toimii Hovi Competence Development Oy:stä (Ari Hovi) KTM ja Data Engineer Roope Rantanen, jonka erikoisosaamisalueet ovat tiedolla johtaminen sekä erilaiset raportointiratkaisut pilvipalveluympäristöissä. Rantanen on hankkinut tukevan kokemuksen raportoinnista pilviympäristöissä kehittäessään raportointia suurissa energia- ja metsäteollisuuden sekä vähittäiskauppa-alan yrityksissä.

Helsingin koulutus 7.12. klo 12.30–15.30 on täynnä. Mahdollisia peruutuspaikkoja voit tiedustella Tiina Inkiltä (yhteystiedot alla).

PowerBI -koulutus on neljäs tilaisuus Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi -hankkeen järjestämässä viiden tiedolla johtamisen tilaisuuden sarjassa.


Lisätietoa

Lue myös