Kaupunki-ilmailun seminaari tulee taas!

Artikkelikuva: Kaupunki-ilmailun seminaari tulee taas!

Suomen toinen kaupunki-ilmailun seminaari järjestetään 6.6. klo 9–13.30 Helsingissä Kaupunkiympäristötalolla, tervetuloa mukaan!

Paikka: Helsingin kaupunkiympäristötalo
Aika: 6.6.2024 9:00–13:30

Tämä seminaari on jatkoa viimevuoden syksyllä järjestettyyn kaupunki-ilmailun seminaariin. Tarkempi ohjelma valmistuu myöhemmin, mutta luvassa on mielenkiintoisia puhujia muun muassa Euroopan komission Liikenteen ja liikkumisen pääosastolta, Eurocontrollilta ja Traficomilta. 

Seminaarin avaa toimialajohtaja Ville Lehmuskoski Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialalta. Lisäksi aamupäivän aikana on mahdollisuus tutustua Kaupungingeodeetti Tiina Talvitien johdolla Helsingin kaupungin cave-tilaan, jossa voidaan katsoa digitaalista aineistoa kolmiulotteisesti ja todentuntuisesti. Cavessa vierailijat pääsevät tutustumaan Helsingin U-space digitaalisen kaksosen prototyyppiin.

Lisäksi VTT esittelee käynnissä olevan, seitsemän kaupungin ja yhdeksän muun alan toimijan yhteishankkeen AIMO (Air Mobility as Operator Business) löydöksiä erityisesti kaupunki- tai liittotoimijoiden perspektiivistä.

Tapahtumaan mahtuu 80 osallistujaa!

Kuva: Studio Reavling

Lisätietoa

EU Projektipäällikkö Renske Martijnse-Hartikka

Renske Martijnse-Hartikka
EU Projektipäällikkö
+358 40 683 7979
renske.martijnse-hartikka@forumvirium.fi

Projektisuunnittelija Zacharoula Syrivli

Zacharoula Syrivli
Projektisuunnittelija
+358 40 544 3800
zacharoula.syrivli@forumvirium.fi

Lue myös