Kalasataman älykonttien avajaiset 20.9.

Artikkelikuva: Kalasataman älykonttien avajaiset 20.9.

Älykontti­kokeilu toimii syys­-lokakuun 2014 ja toteutetaan yhteistyössä PiggyBaggy­palvelun, Helsingin kaupunginkirjaston, Kalasataman ruokapiirin, Herttoniemen ruokaosuuskunnan, sähköautojen vuokrauksen EkoRentin, Forum Virium Helsingin, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen sekä Kalasataman keskuksen eli REDIn toteuttaja SRV:n kanssa.

Älykonteissa on tarjolla itsepalvelukirjasto, sähkötavarapyörän latauspiste sekä viikottain Kalasataman ruokapiirin herkkuja ja Ruokaosuuskunnan sadonjakopiste. Kierrätyskeskuksella on kontissa käyttökelpoisen tavaran keräyspiste. Tulossa myös SmartPost ­pakettien joukkoistetut kuljetukset lähipalvelupisteeseen. Toiminnan on ideoinut ja älykontit ja joukkoistetut kuljetukset toteuttaa PiggyBaggy­-palvelu.

Älykontit sijaitsevat Kalasataman ja Suvilahden välisellä parkkialueella, joka on Kaasutehtaankadun ja Kalasatamankadun välissä. Kohdalle, jossa älykontit sijaitsevat ei vielä ole postiosoitetta. Etsi reittioppaalla www.reittiopas.fi ohjeet osoitteeseen Antareksenkatu 1. Saavut Arielinkadun ja Antareksenkadun kulmaan. Kävele 100 m Antareksenkadun suuntaista kävelytietä katse kohti Suvilahden pyöreää kaasukelloa ja olet perillä. Tervetuloa Kalasataman Älykonteille!

Lisätietoa älykonttikokeilusta:

http://piggybaggy.com/kalasatama/

http://fiksukalasatama.fi/24h-lahipalveluita-alykonteissa-kalasatamassa/

 


Aika: 09/20/2014 – 12:00 – 15:00 – 09/20/2014 – 12:00 – 15:00
Paikka: Kalasatama (Kaasutehtaankadun ja Kalasatamankadun välissä)

https://www.facebook.com/events/296906037163436/?ref=22

Lue myös