Jätkäsaaren liikennekokeilujen asukasilta 29.1.2020

Artikkelikuva: Jätkäsaaren liikennekokeilujen asukasilta 29.1.2020

Aika: 29.1.2020 klo 17.30-19.00
Paikka: Clarion Hotel Helsinki (Tyynenmerenkatu 2, Helsinki)
Ilmoittaudu

Jätkäsaari on kehittyvän asuinalueen ohella kokeilualue liikenteen ja liikkumisen uusille palveluille ja teknologioille. Jätkäsaaressa on kokeiltu ja kehitetty monia uusia ja innostavia liikkumisen palveluja ja teknologioita yhdessä asukkaiden kanssa.

Perille asti -hankkeessa kokeiltiin neljää asukkaille suunnattua älyliikenteen ratkaisua vuonna 2019 (katso video täältä). Kaupungin innovaatioyhtiö Forum Virium Helsinki ja Perille asti -hanke haluavat kiittää Jätkäsaaren asukkaita osallistumisesta ja yhteistyöstä. Järjestämme asukastilaisuuden Clarion-hotellissa keskiviikkona 29.1.2020. Tapahtumassa kerromme päättyneistä kokeiluista, niiden tuloksista ja opeista, sekä keräämme asukkaiden ajatuksia kokeiluista.

Perille asti -hankkeen viimeiset älyliikennekokeilut päättyivät vuodenvaihteessa, mutta Jätkäsaaren rooli älykkään liikenteen edelläkävijänä jatkuu. Tapahtumassa kerromme, miten älyliikenteen kokeilutoiminta jatkuu tuoreessa Jätkäsaari Mobility Lab -hankkeessa ja miten asukkaat voivat olla mukana myös jatkossa.

Tilaisuus on suunnattu asukkaille ja se on maksuton. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa keskustelun vauhdittajaksi.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan älykkään liikkumisen tulevaisuudesta Jätkäsaaressa!

Perille asti -hanke saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa vuosina 2017–2012.

 

 

 

 

Kuva: Julia Kivelä, Visit Finland

Lisätietoa:

Kuva

Heli Ponto

puh. +358 40 501 5357
heli.ponto(at)forumvirium.fi

Tilaa Forum Virium Helsingin uutiskirje!

Älyratkaisuja kaupungeille, pilotteja yrityksille ja yhteistyömahdollisuuksia tutkimuslaitoksille – kerromme sinulle ensimmäisenä!


Lue myös