Itävaltalaisia smart city ja cleantech-alan huippuyrityksiä tavattavissa Helsingissä ja Tampereella

Artikkelikuva: Itävaltalaisia smart city ja cleantech-alan huippuyrityksiä tavattavissa Helsingissä ja Tampereella

Advantage Austria tuo ryhmän itävaltalaisia yrityksiä tutustumaan suomalaiseen smart city ja cleantech-alaan. Tapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen suomalaisia ja itävaltalaisia yrityksiä ja organisaatioita, sekä luoda mahdollisuus uusien ratkaisujen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

Viikon ohjelmasta

Viikon ohjelma alkaa alaa kartoittavalla alkuseminaarilla, jonka jälkeen ryhmä vierailee kahden päivän aikana Suomen ympäristökeskuksessa, Ilmastokadulla ja Kalasatamassa. Suomalaisilla kaupungeilla on mahdollisuus esitellä laajasti liiketoimintamahdollisuuksia erillisissä seminaarisessioissa. Tampereella vierailukohteina ovat Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö TREDEA, ITS Factory, Hermia Group ja Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy.

Keskiviikkona 29.3. järjestetään verkostoitumistilaisuus Itävallan kaupallisen neuvoksen isännöimänä Helsingissä. Tampereen seudun organisaatioilla on mahdollisuus verkostoitua itävaltalaisyritysten kanssa torstaina 30.3. yhteisen illallisen parissa. Myös perjantaille 31.3. on varattu aikaa yritysten omille B2B-tapaamisille.

Oletko kiinnostunut tapaamaan tapahtumaan osallistuvia yrityksiä tai kuulemaan lisää? 

Kutsuja ja lisätietoja voi tiedustella Advantage Austrian projektipäälliköltä Maiju Kaukolta sähköpostitse tai puhelimitse:

helsinki@advantageaustria.org, puh. 09 4366 3317

#AustriaGoesFinland #Urbantechnologies @austria_in_fi

Tapahtumaan osallistuvat itävaltalaisyritykset ovat:

 • CISC Semiconductor GmbH
  • CISC Semiconductor on johtava RFID-mittaus- ja testiratkaisujen tarjoaja. Viime vuosina CISC on kehittänyt IP-komponentteja, joita he haluavat lisensoida / myydä potentiaalisille asiakkaille. Tarkoituksena on kehittää uusia turvallisuuden, liikkumisen ja tulonmuodostuksen sovelluksia esimerkiksi  pysäköimiseen, julkiseen liikenteeseen sekä kaupunkien ja yritysten tarjoamiin palveluihin.
  • https://www.cisc.at/
  • @_CISC_
 • GOLEM Integrated Microelectronics Solutions GmbH
  • Yritys kehittää ja tarjoaa ainutlaatuista, uutta digitaalisen muutoksen IoT-teknologiaa, jota voidaan soveltaa useisiin eri käyttökohteisiin kokonaisvaltaisen johtamisen, hallinnon ja operatiivisen ohjauksen aloilla. Teknologia soveltuu monimutkaisiin sosioekonomisiin virtuaalisiin ympäristöihin ja järjestelmiin, kuten älykkäisiin kaupunkeihin, tulevaisuuden tehtaisiin, laajoihin organisaatioihin, satamiin, yliopistokampuksille, teollisuusalueille ja kiertotalouteen.
  • http://golem.at/
  • @MonitorSmart
 • E+E Elektronik GmbH
  • Firma on erikoistunut erilaisiin sensoreihin ja mittalaitteisiin. Valikoimaan kuuluvat kosteussensorit, CO2-sensorit, öljyn kosteusmittarit, kastepistesensorit, ilmannopeusmittarit sekä virtaus- ja lämpösensorit. Yritys etsii uusia liiketoimintamahdollisuuksia sensoreilleen älykkäissä kaupunkiympäristöissä.
  • https://www.epluse.com/
 • llynx electronic GmbH
  • Llynx electronic on pieni, dynaaminen ja joustava elektroniikkaekspertti, joka kehittää ja tuottaa elektroniikkaa ja LED-moduuleita. Yritys tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja älykkäisiin kaupunkeihin energiatehokkuuden ja älykkään valaistuksen aloilla.
  • http://www.llynx.at/home/

ADVANTAGE AUSTRIA on maailmanlaajuinen toimija, jolla on noin 110 toimipaikkaa yli 70 maassa käsittävä verkosto, joka tarjoaa itävaltalaisille yrityksille ja heidän kansainvälisille liikekumppaneilleen kattavasti palveluita. 

www.advantageaustria.org 

Lue myös