IoT Summit 2018

Artikkelikuva: IoT Summit 2018

Aika: 31.5.2018
Paikka: Scandic Helsinki Aviacongress, Vantaa
Ilmoittaudu

Arrow IoT Summit tuo yhteen yritykset, huippupuhujat ja asiantuntijat keskustelemaan ja kehittämään esineiden internetiä Suomessa. Tapahtuma tuo esille eri aloilta valikoitujen inspiroivien esimerkkien ja kokemusten lisäksi alan parhaat IoT-teknologiat ja tekijät. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijoiden näkemyksiä IoT:n ajankohtaisimmista trendeistä sekä kansainvälisiä keynote-puhujia. Mukana on myös ”start-up village”, jossa liiketoimintansa IoT:n avulla luoneet yritykset kertovat omista projekteistaan ja kokemuksistaan IoT-polulla. Tapahtuman yhteyteen on mahdollista sopia 1-to-1 tapaamisia Brella-verkostoitumispalvelun avulla.

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu liiketoimintapäättäjille, kehitystoiminnan johtajille, sekä muille IoT:sta kiinnostuneille liike-elämän vaikuttajille.

Forum Virium Helsinki on tapahtuman kumppani. SynchroniCity projektipäällikkö Kaisa Sibelius (Forum Virium Helsinki) puhuu ohjelmassa klo 10:30 otsikolla Apua ja tukea globaalien IoT-innovaatioiden totetuttamiseen.

Tapahtuman ohjelma

Lue myös