Infotilaisuus: Palvelu hoitohenkilöstön ja omaisten väliseen viestintään 17.4.

Artikkelikuva: Infotilaisuus: Palvelu hoitohenkilöstön ja omaisten väliseen viestintään 17.4.

Hei yritykset! Tervetuloa kehittämään uusia digitaalisia terveys- ja hyvinvointipalveluita pääkaupunkiseudulle! Co-created Health and Wellbeing – hanke etsii nyt nopeiden kokeilujen kautta uusia innovatiivisia ratkaisuja Helsingin Kustaankartanon palvelukodin hoitohenkilökunnan ja omaisten väliseen viestintään.

Aika: 17.4.2019, klo 8.30–10.00
Paikka: Kalasatama Urban Lab, Kauppakeskus REDI (Hermannin rantatie 5)
Ilmoittaudu

Infotilaisuudessa yritykset saavat lisää tietoa ja ymmärrystä Helsingin Kustaankartanon palvelukodin tarpeesta.

Kustaankartano pyrkii Kustis Goes Digi –hankkeessaan hyödyntämään digitaalisia ratkaisuja muistiystävällisen toiminnan tehostamisessa ja sellaisissa hoitokäytännöissä, joilla varmistetaan ikäihmisten mahdollisimman hyvä elämä. Ensimmäisenä uusia digitaalisia palvelukokeiluja lähdetään viemään kodinomaiseen Kustaankartanon E-taloon. Tavoitteena on yhteiskehittää ja pilotoida vaivaton, tietoturvallinen ja helppokäyttöinen hoitohenkilöstön ja asukkaiden omaiset yhdistävä viestintäpalvelu.

Viestintäpalvelun avulla pyritään yhdistämään huolehtivat omaiset ja usein asiakastyössä kiinni oleva hoitohenkilöstö tavalla, joka säästää sekä hoitohenkilöstön että omaisten aikaa. Palvelun tulisi mahdollistaa nykyistä nopeampi yhteydenpito kuitenkin tavalla, joka turvaa palvelutalon asukkaiden henkilötietosuojan. Palveluun tulisi olla vaivaton pääsy esimerkiksi mobiililaitteella ja sen tulisi mahdollistaa viestintä sanallisesti, kuvallisesti tai ääniviestein. Palvelun avulla tulisi myös pystyä viestimään omaisille palvelutalon yleisistä asioista tiedotusluontoisesti.

Palvelukokeilu on suunnattu Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen E-talon hoitohenkilöstön, asukkaiden omaisten ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kuten vapaaehtoistyöntekijöiden käyttöön. Toimivaksi todetun palvelun laajentaminen koko palvelukeskukseen ja vielä laajemmin sosiaali- ja terveystoimialan käyttöön on hankintaprosessien puitteissa jatkossa mahdollista.

Co-created Health and Wellbeing kokeiluja ostetaan pienhankintana

Tutustu aiheeseen liittyvään tietopyyntöön täällä.

Tapahtuma on maksuton. Tarjolla on kahvia ja purtavaa.

Tapahtuman järjestävät: Forum Virium Helsinki sekä Helsingin kaupunki.

 

Lisätietoja

Kuva

Peeter Lange

#CoHeWe
puh. +358 40 353 0243
peeter.lange(at)forumvirium.fi

Lue myös