Helsinki Loves Developers – IoT-alustat vauhdittavat älykkään kaupungin kehittämistä 7.3.

Artikkelikuva: Helsinki Loves Developers –  IoT-alustat vauhdittavat älykkään kaupungin kehittämistä 7.3.

Aika: 7.3.2019 klo 15.00–18.00
Paikka: Kalasatama Urban Lab
(Kauppakeskus REDI, Hermannin rantatie 5, Helsinki, Saapumisohjeet)
Ilmoittaudu

Helsinki Loves Developers –  IoT-alustat vauhdittavat älykkään kaupungin kehittämistä

Tulevaisuuden kaupunkeja tulisi ohjata tietoperusteisesti tai niiden tulisi vähintään mahdollistaa tietojensa avulla automaation, koneoppimisen tai simulaatio- ja ennakointityökalujen hyödyntäminen. Onko nyt kerättävä tieto riittävän relevanttia kaupungin ja palvelujen kehittämiseen tulevaisuudessa? Voisimmeko hyödyntää kaupungin ja kaupunkilaisten tuottamaa tietoa palvelutuotannossa vielä paremmin? Miten uudet tekniset ratkaisut voisivat auttaa keräämään reaaliaikaista tietoa lukuisista eri laitteista?

Tässä tilaisuudessa kuullaan vastauksia kysymyksiin sekä saadaan mainio katsaus Forum Virium Helsingin (FVH) Internet of Things (IoT) -ohjelman hankkeisiin. Forum Virium Helsinki kehittää kumppaneidensa kanssa avointa, modulaarista dataekosysteemiä, jossa kaupunki ja sidosryhmät voivat dataa hyödyntäen luoda lisäarvoa yhteiskunnalle. Tervetuloa mukaan oppimaan ja osallistumaan!

Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton ja järjestetään englanniksi. Tarpeen mukaan esittelyjä ja keskustelua voidaan käydä myös suomeksi.

Tapahtuman ohjelma löytyy täältä

Kuva: Riku Pihlanto, lähde Helsingin kaupunki

Lisätietoja

Kuva

Hanna Niemi-Hugaerts

#iot #avoindata #databusiness
#rajapinnat #API

puh. +358 40 674 9911
hanna.niemi-hugaerts(at)forumvirium.fi

Lue myös