Datan hyödyntäminen matkailuyrityksissä

Artikkelikuva: Datan hyödyntäminen matkailuyrityksissä

Aika: 6.9.2022 klo 10–11
Paikka: Teams
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella
Tapahtuma on avoin kaikille matkailuyrityksille

Mistä tiedän, että minun matkailuyritykseni tekee hyviä ratkaisuja päätöksenteossaan? Kuinka voin tietää, mitä minun yrityksessä ja sen toimintaympäristössä tapahtuu?

Jo antiikin Kreikan filosofi Platon määritteli tiedon “hyvin perustelluksi tosi uskomukseksi.” Uudet teknologiat ja työkalut auttavat yrityksiä keräämään ja käsittelemään dataa ympäristöstään ja liiketoiminnasta, jotta ne voivat tehdä hyvin perusteltuja ja oikeita ratkaisuja yrityksen johtamisessa ja päivittäisten haasteiden ratkomisessa. 

Henri Hyppönen, sarjayrittäjä, luova johtaja, sekä tiedon ja tekoälyn asiantuntija, tulee esittelemään mitä hyötyä käytännön tiedolla johtamisesta on yrityksen liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisessä, sekä mitä voidaan saavuttaa automatisoinnilla ja tarkempien ennustusten avulla. 

Henri Hyppösen mukaan nykyään tiedolla johtaminen on jokaisen saavutettavissa, joten sinulla on mahdollisuus tulla oppimaan uusia tapoja kehittää oman yrityksesi liiketoimintaa! Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tapahtumaan alla olevalla lomakkeella!

Datan hyödyntäminen matkailuyrityksissä on ensimmäinen tilaisuus Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi -hankkeen järjestämässä viiden tilaisuuden sarjassa.

Kuva: Marc Goodwin, Helsinki Partners

Lisätietoa

Lue myös