Citylogistiikan digityökalut -webinaari 26.8.

Artikkelikuva: Citylogistiikan digityökalut -webinaari 26.8.

Citylogistiikan digityökalut

Paikka: Online webinaari
Aika: ke 26.8.2020 klo 10.00–11.30

Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautujille myöhemmin.

Kaupunkien keskustoissa tehtävät tavaratoimitukset kohtaavat monia haasteita: ajoneuvon pysäytystilaa on rajallisesti eikä oikea ovi tai lastauslaituri aina välttämättä löydy heti, jos paikka ei ole ennalta kuljettajalle tuttu.

Citylogistiikan uudet ratkaisut -projektissa kokeillaan logistiikan viimeisen 50 metrin helpottamista tietojärjestelmien keinoin. Keräämme täsmälliset tiedot logistiikan kohteiden ja niiden sisäänkäyntien sijainneista ja pääsyrajoituksista sekä kehitämme työkaluja, joilla nämä oleelliset tiedot näytetään kuljettajille, jotta kohteen etsintään ei mene ylimääräistä aikaa ja tilaa ahtaassa keskustassa.

Tässä webinaarissa esittelemme projektin puitteissa kehitettyjen työkalujen viimeisiä vaiheita sekä kokemuksiamme niiden käytöstä tietojen keräämisessä nuorten kesätyöntekijöiden voimin. Tervetuloa!

Ohjelma

Webinaarin kesto on 60 minuuttia, jonka jälkeen on varattu 30-60 minuuttia lisäkysymyksille ja keskustelulle. Esitysten aikana kysymyksiä voi lähettää pikaviesteinä.

Tervetuloa

Citylogistiikan uudet ratkaisut -projektin nykytilanne ja webinaarin protokolla. Raimo Tengvall, Citylogistiikan uudet ratkaisut -projektin uusi projektipäällikkö, Forum Virium (5 min)

OLMap-datankeräystyökalu

Työkalun lyhyt esittely, kevään ja kesän kehitys (Johan Lindqvist) (20 min)

Gatesolve – viimeisen 50 metrin reititystyökalu

Viimeisen 50 metrin reititystyökalu: kevään kehityksen lopputulos (Tuukka Hastrup ja Henri Seijo) (20 min)

Kesäseteliläiset kartoittajina

Miten kahdenkymmenen 15-16 vuotiaan kesätyöntekijän kanssa meni? (Aapo Rista) (15 min)

Lisää kysymyksiä ja vapaata keskustelua

Jokaisen esityksen aikana osallistuja voivat esittää kysymyksiä chatissa, josta puheenjohtaja poimii ne kysyttäväksi. Esitykset loppuvat klo 11, jonka jälkeen on varattu vielä aikaa vapaalle keskustelulle. (30-60 min)

Ilmoittaudu webinaariin

Citylogistiikan uudet ratkaisut -hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa. Rahoituksen myöntää Uudenmaan liitto. Hanke toteutetaan vuosina 2018-2020.

Lisätietoa:

Kuva

Aapo Rista

#API #rajapinnat #6Aika

puh. +358 40 674 0440
aapo.rista(at)forumvirium.fi

Kuva

Johan Lindqvist

puh. +358 50 543 6657
johan.lindqvist(at)forumvirium.fi

Lue myös