Big data and smart & sustainable cities -konferenssi

Artikkelikuva: Big data and smart & sustainable cities -konferenssi

Big data and smart & sustainable cities -konferenssi

Ranskan suurlähetystö, Ranskan instituutti ja Helsingin kaupunki järjestävät tiistaina 5.9.2017 Helsingin kaupungintalossa konferenssin, joka tutkii ja valottaa digitalisaation vaikutuksia tulevaisuuden kaupunkeihin. Tilaisuuteen osallistuu kaupunkien ja yritysten edustajia sekä tutkijoita.

Julkiset ja yksityiset toimijat tuottavat suuria tietoaineistoja, joiden avulla tullaan tulevaisuudessa paremmin ymmärtämään kaupunkien toimintaa. Massadata-aineistot voivat myös auttaa löytämään uusia ratkaisuja ja sovelluksia esimerkiksi matkustamiseen, energiaan, joukkoliikenteeseen, kaupunkisuunnitteluun ja kestävään kehitykseen.

Tulevaisuuden älykaupungin visioimista varten on kehitettävä uusia strategioita. Älykaupungin yhteiseen kehittämistyöhön osallistuvat siksi poliittiset päättäjät, yritykset, yhdistykset ja kansalaiset.

Ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen ja pormestari Jan Vapaavuori avaavat Big Data and Smart & Sustainable Cities -konferenssin, jossa Helsingin, Pariisin ja Nizzan kaupunkien edustajat vertailevat kokemuksia älykaupungista.

Tilaisuudessa puhuu kaupunkilaisten ja yritysten osallistamisesta Veera Mustonen Forum Virium Helsingistä.

Aika: 5.9.2017 klo 16.00-19.30
Paikka: Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13
Vapaa pääsy edellyttää Ilmoittautumisen: science@france.fi

Lisätietoja tapahtumasta:

Intitut Francais de Finlande

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: science@france.fi

Lue myös