Aloita tiedolla johtaminen fiksusti: Suunnittele matkailuyrityksellesi datastrategia liiketoiminnan kehittämiseksi – koulutus 25. ja 26.10.

Artikkelikuva: Aloita tiedolla johtaminen fiksusti: Suunnittele matkailuyrityksellesi datastrategia liiketoiminnan kehittämiseksi – koulutus 25. ja 26.10.

Kuinka matkailuyritykseni voi tehdä tiedolla johtamista, kun resurssit ovat niin rajalliset? Mistä tiedän, minkälaisen tiedon hyödyntämiseen yrityksen tulisi satsata, jotta siitä olisi yritykselle mahdollisimman paljon hyötyä? Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija Jussi Luhtasela tulee kouluttamaan, miten integroida datan hyödyntäminen osaksi yrityksesi toimintaa datastrategian avulla.

Työpaja-tyyliset koulutukset järjestetään matkailuyrityksille paikan päällä kahdessa eri kaupungissa:

  • Turussa 25.10. klo 9-11, Turun AMK, EduCity (Frans_EDU2027 -tila), Joukahaisenkatu 7, Turku
  • Helsingissä 26.10. klo 9-11, VALO Hotel & Work (Neva-kokoustila), Mannerheimintie 109

Koulutus kestää 2h, mutta yrityksillä on myös halutessaan mahdollisuus jäädä vielä paikan päälle keskustelemaan kouluttajan kanssa tilaisuuden jälkeen. Molemmissa koulutuksissa on sama sisältö. Kaikki Suomen matkailuyritykset ovat tervetulleita osallistumaan, koulutus on maksuton.

Jussi Luhtasela on kokenut digitaalisen liiketoiminnan rakentaja, jolla on vahvaa monipuolista käytännön osaamista online-palveluiden kehittämisestä ja myymisestä sekä B2C- että B2B-maailmassa. 

Tällä hetkellä Jussi toimii toimitusjohtajana videorekrytointipalvelua tarjoavassa SaaS-kasvuyhtiössä RecRightissa. Aiemmin hän on vastannut mm. Finnairin digitaalisista palveluista, ollut rakentamassa Finnairin uusia digitaalisia liiketoimintoja, sparraamassa matkailuyrittäjiä Kasvu Open -ohjelmassa ja ollut mukana kehittämässä Suomen matkailun digitalisaation tiekarttaa asiantuntijana Visit Finlandin ohjelmassa. Lisäksi Jussilla on pitkä tausta Googlen palveluksesta.

“Aloita tiedolla johtaminen fiksusti: Suunnittele matkailuyrityksellesi datastrategia liiketoiminnan kehittämiseksi” -koulutus on toinen tilaisuus Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi -hankkeen järjestämässä viiden tiedolla johtamisen tilaisuuden sarjassa.

Kuva: Marc Goodwin, Helsinki Partners

Lisätietoa

Lue myös