6aika: Carbon Neutral Tourism – matkailualan työpaja 9.6.

Artikkelikuva: 6aika: Carbon Neutral Tourism – matkailualan työpaja 9.6.

Aika: Tiistaina 9.6.2020 klo 09.00-12.00
Kenelle: Matkailualan yrittäjät ja työntekijät
Paikka: Verkkotyöpaja

Ilmoittaudu

6aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeen tavoitteena on vähentää matkailualan hiilidioksidipäästöjä ja lisätä energiatehokkuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme dataa hyödyntäviä älykkäitä ratkaisuja ja uusia toimintamalleja matkailualan toimijoiden käyttöön.

6aika: Carbon Neutral Tourism hanke järjestää 9.6 työpajan, jossa selvitetään matkailualan toimijoiden toiveita ja tarpeita kestävän matkailun kehittämiseen. Työpaja on suunnattu erityisesti matkailualan yrittäjille ja työntekijöille, olet sitten isomman tai pienemmän matkailualan yrityksen toimija, olet tervetullut mukaan työpajaan! 

Työpajassa pohditaan yhdessä millaisista kestävän matkailun edistämiseen liittyvistä palveluista ja toimintamalleista on todellista hyötyä alalla toimiville? Mitä arvoa hiilijalanjäljen ja energiankulutuksen mittaaminen tuo, ja miten se näkyy matkailualan yritysten toiminnassa? Mikä data on arvokasta kehittämisen kannalta matkailualan yrityksille?

Lisätietoja 6aika: Carbon Neutral Tourism hankkeesta: https://www.hel.fi/yritystenhelsinki/fi/matkailuelinkeino/carbon-neutral-tourism/

 

 

 

 

 

 

 

 

6aika: Carbon Neutral Tourism -hanke saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa vuosina 2020-2021. Hankkeen toteuttavat Helsingin Kaupunki, Forum Virium Helsinki, Turun Kaupunki ja Visit Tampere. Kokonaisbudjetiltaan noin 800 tuhannen euron yhteishanketta koordinoi Helsingin kaupunki. 

Lisätietoja:
Jonna Pitkänen
Projektipäällikkö
Helsingin kaupunki
jonna.pitkanen@hel.fi
P. 0401950306

Kuva: Julia Kivelä, Visit Finland

Lisätietoja

Kuva

Eero Jalo

#urbansense
puh. +358 40 501 3223
eero.jalo(at)forumvirium.fi

Lue myös