6aika: Carbon Neutral Tourism – matkailualan alue ja kaupunkitoimijat -työpaja 11.6.

Artikkelikuva: 6aika: Carbon Neutral Tourism – matkailualan alue ja kaupunkitoimijat -työpaja 11.6.

Aika: Torstaina 11.6.2020 klo. 09.00-12.00
Kenelle: Matkailualan alue ja kaupunkitoimijat
Paikka: Verkkotyöpaja

Ilmoittaudu

6aika: Carbon Neutral Tourism hankkeen tavoitteena on vähentää matkailualan hiilidioksidipäästöjä ja lisätä energiatehokkuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme dataa hyödyntäviä älykkäitä ratkaisuja ja uusia toimintamalleja matkailualan toimijoiden käyttöön. 

6aika: Carbon Neutral Tourism hanke järjestää 11.6. klo.09.00-12.00 työpajan, jossa selvitetään matkailualan alue ja kaupunki toimijoiden toiveita ja tarpeita kestävän matkailun kehittämiseen. Työpaja on suunnattu erityisesti matkailualan alue ja kaupunki toimijoille, olet sitten isomman tai pienemmän alueen tai kaupungin toimija, olet tervetullut mukaan työpajaan! 

Työpajassa pohditaan yhdessä millaisista kestävän matkailun edistämiseen liittyvistä palveluista ja toimintamalleista on erityisesti hyötyä matkailualueiden kehittämisessä? Mitä arvoa hiilijalanjäljen ja energiankulutuksen mittaaminen tuo, ja miten se näkyy matkailualueiden toiminnassa? Mikä data on arvokasta kehittämisen kannalta matkailualan toimijoille?

Lisätietoja 6aika: Carbon Neutral Tourism hankkeesta: https://www.hel.fi/yritystenhelsinki/fi/matkailuelinkeino/carbon-neutral-tourism/

 

 

 

 

 

 

 

6aika: Carbon Neutral Tourism -hanke saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa vuosina 2020-2021. Hankkeen toteuttavat Helsingin Kaupunki, Forum Virium Helsinki, Turun Kaupunki ja Visit Tampere. Kokonaisbudjetiltaan noin 800 tuhannen euron yhteishanketta koordinoi Helsingin kaupunki. 

 

Lisätietoja:
Jonna Pitkänen
Projektipäällikkö
Helsingin kaupunki
jonna.pitkanen@hel.fi
P. 0401950306

Kuva: Julia Kivelä, Visit Finland

Lisätietoja

Kuva

Eero Jalo

#urbansense
puh. +358 40 501 3223
eero.jalo(at)forumvirium.fi

Lue myös