6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankeinfo 16.6.

Artikkelikuva: 6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankeinfo 16.6.

Aika: 16.6.2020 klo 10.00–11.00
Paikka: Webinaari
Kenelle: Datan ja matkailututkimuksen parissa toimiville yrityksille
Ilmoittaudu

6Aika: Carbon Neutral Tourism järjestää hankeinfon, jossa kerrotaan lisää hankkeesta ja mietitään yhteistyö- ja yhteiskehittämismahdollisuuksia kaupallisten toimijoiden kanssa. Hankeinfo on tarkoitettu erityisesti matkailututkimuksen ja datan parissa toimiville yrityksille jotka kehittävät digitaalisia ratkaisuja, esimerkiksi digitaali­sia asiakaslähtöisiä sovelluksia ja alustoja sekä tiedolla johtamisen järjestelmiä.

6aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeen tavoitteena on vähentää matkailualan hiilidioksidipäästöjä ja lisätä energiatehokkuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme dataa hyödyntäviä älykkäitä ratkaisuja ja uusia toimintamalleja matkailualan toimijoiden käyttöön. Lisätietoja 6aika Carbon Neutral Tourism hankkeesta täältä 

Lämpimästi tervetuloa!

6Aika: Carbon Neutral Tourism -hanke saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa vuosina 2020-2021. Hankkeen toteuttavat Helsingin Kaupunki, Forum Virium Helsinki, Turun Kaupunki ja Visit Tampere. Kokonaisbudjetiltaan noin 800 tuhannen euron yhteishanketta koordinoi Helsingin kaupunki.


Lisätietoja:

Jonna Pitkänen
Projektipäällikkö
Helsingin kaupunki
jonna.pitkanen@hel.fi
P. 0401950306

Lue myös