Stadi.TV:n kaupunkistudio avattu Kalliossa

Artikkelikuva: Stadi.TV:n kaupunkistudio avattu Kalliossa

Stadi.TV on avannut kaupunkistudion itäiseen kantakaupunkiin. Kaupunkistudiossa innokas kaupunkitoimitus pitää majapaikkaansa ja tekee ohjelmaa niin paikallispolitiikasta kuin ajankohtaisista tapahtumista. Myös kaupunkilaiset voivat tulla mukaan ohjelmantekoon helposti ja vaivattomasti esimerkiksi osallistumalla työpajoihin. Kaupunkistudio toimii Made in Kallio -tilan yhteydessä.

“Toimituksen on hyvä olla kaupungin keskellä, siellä missä on ihmisiä ja elämää. Ja erityisen kiinnostavaa on olla lähellä Made in Kallio- verkoston luovuutta ja tekemisen meininkiä”, iloitsee Stadi.TV:n tuottaja Jenni Niemiaho.

Yhteisöllisen mediakanavan Stadi.TV:n kaupunkistudiossa toimitus on jo aloittanut työnsä ja kevään ohjelmistoa suunnitellaan parhaillaan. “Tulossa on muun muassa jatkoa paikallispolitiikkaa selkokielelle kääntävälle Päätöksen äärellä -ohjelmasarjalle”, kertoo Jenni. Kansalaisdemokratia, paikallisuus sekä kaupunkilaisten arkipäivä jatkavat Stadi.TV:n ydinteemoina.

Made in Kallio on suunnittelijoiden ja tuottajien verkosto, joka avasi kesällä 2012 oman toimitilansa Kallioon. Vaasankadulla sijaitsee luovien alojen työtiloja sekä yleisölle avoin tehtaanmyymälä ja kahvila.

Stadi.TV näkyy tällä hetkellä verkossa sivulla www.stadi.tv.

Ohjelmavinkki: Kuukauden mediataiteilija Paula Lehtonen

Mediataiteilja Paula Lehtonen osa 1

Mediataiteilija Paula Lehtonen osa 2

Lue myös