Stadi.TV tuntee kaupungin pulssin – tukikohta Lasipalatsiin

Artikkelikuva: Stadi.TV tuntee kaupungin pulssin – tukikohta Lasipalatsiin

Helsinkiläisten oman kanavan, Stadi.TV:n, tukikohta muuttaa kaupungin ytimeen, kun kanava testaa studiotoimintojensa siirtämistä Lasipalatsiin. Entiseen tapaan Stadi.TV:n ohjelmissa liikutaan eri puolilla kaupunkia.

Stadi.TV:n studio Lasipalatsissa avautuu lauantaina 28.4., jolloin se välittää tunnelmat ainutlaatuisesta kaupunkitempauksesta, Hyvänmielenosoituksesta. Viisi tuntia kestävän suoran lähetyksen juontavat muun muassa Katja Ståhl, Merituuli Lindström ja Jan Zapasnik.
Kaupunkistudiotilat ovat rakennuksen toisessa kerroksessa, Helsingin kaupunginkirjaston Kohtaamispaikan yhteydessä.

”Stadi.TV osallistuu historialliseen Hyvänmielenosoitukseen tarjoamalla kapasiteettinsa tapahtuman saamiseksi kaikkien tietoisuuteen. Historiallisen livelähetyksen toteutuksen mahdollistavat parikymmentä vapaaehtoista hyvänmielenlähettilästä mm. Arcadasta, m-cultista ja Metropoliasta. Stadi.TV on myönteisen kansalaisvaikuttamisen kanava ja haluaa jatkossakin kannustaa kaupunkilaisia tärkeiksi koettujen teemojen jakamisessa ja positiivisen energian edistämisessä”, sanoo Stadi.TV:n vastaava tuottaja Mia Marttiini.

”Pääosin studiomme on mallia portable eli liikumme sinne, missä tapahtuu”, Stadi.TV:n tuottaja Jenni Niemiaho korostaa. ”Haluamme hyödyntää erilaisia kaupunkitiloja, luoda niihin toimintaa ja kannustaa eri yhteisöjä tuomaan omaa toimintaansa tiloihin, joita kaupungista löytyy.” Niemiahon mukaan Stadi.TV tekee ohjelmaa esimerkiksi Kirjasto 10:ssä ja Myllypuron mediakirjastossa. Se lähettää livenä myös Kulttuuriareena Glorian tapahtumia.

Tuoreiden näkökulmien välittäjä

Keskiviikosta 2.5. alkaen Stadi.TV:n tarjonta on entistä monipuolisempaa. Ohjelmistossa on esimerkiksi maahanmuuttajien uutisohjelma Panorama, kuurojen lasten satutunti ja Suomen Sosiaalifoorumin paneelikeskustelu. It’s a Wrap – tekijä purkissa -ohjelman vieraana on 9.5. näyttelijä Elina Knihtilä.

Stadi.TV on avoin mediakanava, joka lähettää toimituksellisen sisällön lisäksi Helsingin seudun asukkaiden, yhteisöjen ja yritysten tuottamaa sisältöä. Forum Virium Helsinki vastaa kanavasta yhdessä Helsingin kaupungin, ammattikorkeakoulu Arcadan ja m-cult -yhdistyksen kanssa. Stadi.TV näkyy netissä ja Welhon kaapeliverkossa kanavapaikalla 71.

Stadi.TV

Teksti: Maija Jokiniemi

Lisätietoja:

Jenni Niemiaho
Tuottaja, Stadi.TV
jenni.niemiaho(at)forumvirium.fi, puh. 040 1676680
 
Mia Marttiini
Vastaava tuottaja, Stadi.TV
mia.marttiini(at)forumvirium.fi, puh. 044 5881717

Lue myös