Smart Urban Spaces -hankkeen satoa: WhileOnTheMove finalistina Lontoossa

Artikkelikuva: Smart Urban Spaces -hankkeen satoa: WhileOnTheMove finalistina Lontoossa

Oululaisen WhileOnTheMoven sovellus on valittu Contactless Intelligence Contactless & Mobile Awards -kilpailun finaaliin. Kansainvälisessä kilpailussa palkitaan NFC-teknologiaa ja alan saavutuksia. Palkintogaala järjestetään 26.4.2012 Lontoossa. 

Contactless & Mobile Awards -kilpailu järjestetään nyt viidettä kertaa. Kategorioita on kaikkiaan kymmenen ja finalisteja 40. WhileOnTheMoven Daisyksi ristimä sovellus on ehdolla “Public Domain” -kategoriassa. 
 
Daisy-sovellusta on testattu osana päiväkotien läsnäolon seurantaa Helsingissä ja Oulussa jo jonkin aikaa. Tavoitteena on saada lisää aikaa kasvatustyöhön ja kiireettömään yhdessäoloon, toisaalta myös tehostaa ja järkeistää päiväkotien läsnäoloseurantaa. Käytännössä NFC-teknologia ja Daisy-sovellus ovat tarjonneet uusia, päiväkodin ympäristöä paremmin palvelevia ratkaisuja päiväkodin läsnäoloseurantaan. 
 
Forum Virium Helsinki on koordinoinut Helsingin pilottia. NFC-teknologiaa on testattu Herttoniemen ja Tuorinniemen päiväkodeissa yhdessä sosiaaliviraston, päiväkotihenkilökunnan, vanhempien ja lasten kanssa.
 
Helsingin ja Oulun päiväkotipilotit ovat molemmat osa kansainvälistä Smart Urban Spaces -hanketta, jossa tuotetaan fiksuja, maiden rajojen yli toimivia kaupunkipalveluita. Tekes-rahoitteinen EU-hanke päätyy kesäkuussa 2012.
 
 
Lue lisää kilpailusta:
 
Lue lisää Helsingin ja Oulun päiväkotipiloteista:

 

Lue myös