Ruskan paluu!

Artikkelikuva: Ruskan paluu!

Tapahtumat ja viestintä tuovat älykaupungin kaupunkilaisille! Ruska Tapiovaara palasi takaisin Forum Virium Helsingin vastaavaksi tuottajaksi reilun neljän vuoden äitiysloman jälkeen. Ruskalla tuli tänä vuonna täyteen kymmenen vuotta Forum Virium Helsingin palveluksessa ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi takaisin työyhteisön jäseneksi.

Tässä ajassa Forum Virium Helsingin toiminta ja Helsinki ovat muuttuneet huimasti. Ruska kertookin seuranneensa muutosta innolla. Ennen Forum Virium Helsingillä työskentelyä Ruska on asunut Lontoossa ja työskennellyt kansainvälisen mediaseurannan parissa sekä tehnyt hommia MTV:n televisiotuotannossa.

Ruskan toimenkuvaan kuuluu viestintätiimin puurtajana tapahtumaviestinnän ja tuotannon lisäksi yleisiä viestinnällisiä tehtäviä ja viestinnän suunnittelua, sekä tuotantoapuna toimiminen muun muassa 6Aika-hankkeille sekä Synchronicity-hankkeelle.

Ruskan missio on tuoda tapahtumien ja viestinnän avulla kaupunkilaisille ja yrityksille uutta ymmärrystä älykaupunkikokeilujen merkityksestä ja viedä Helsinkiä kohti maailman toimivinta älykaupunkia.

Mitä odotat meiltä työpaikkana, nyt kun olet palannut takaisin työelämään?

“Odotan yhteistyömahdollisuuksia moniosaavien kollegojen ja kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi haluan nähdä työni kautta, miten kaupunkilaisille rakennetaan uusien kokeilujen ja palveluiden avulla laadukkaampaa arkea sekä paremmin toimivaa kaupunkia”, Ruska kuvailee.

Mistä Innostut?

“Kulttuuri, taide ja kaupunkikulttuuri innostavat minua. Työssäni minua innostaa Forum Virium Helsingin asiatuntijoiden työn seuraaminen ja se, kuinka se toiminta muuttuu konkreettisesti älykaupungin kehittyviksi palveluiksi. Toimivat palvelut ja sovellukset säästävät kaupunkilaisten aikaa muulle tekemiselle, joten aihepiiri kiinnostaa kaikkia toimialasta tai elämäntilanteesta riippumatta”, Ruska pohtii.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

“Käyn vapaa-ajalla pienten lasteni kanssa metsäretkellä ja harrastan valokuvausta. Opiskelen parhaillaan töiden ohella valokuvaajaksi, joten ylimääräistä aikaa ei juuri muille harrastuksille tällä hetkellä jää”, Ruska toteaa.

Lisätietoja:

Kuva

Ruska Tapiovaara

puh. +358 50 589 7389
ruska.tapiovaara(at)forumvirium.fi

Lue myös