Rekrytoimme: Kumppanikoodari

Artikkelikuva: Rekrytoimme: Kumppanikoodari
Code for Finland palkkaa kumppanikoodarin kehittämään Liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalalla uudenlaista verkkopalvelua ja tapaa toimia yhteistyössä kehittäjien kanssa. Kaikki tuottamasi ratkaisut rakentuvat avoimelle lähdekoodille, jolloin ne ovat vapaasti muiden hyödynnettävissä.
 
Tehtävänäsi on luoda tilannekuvanäkymä, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa esimerkiksi häiriötilanteissa. Vastaat palvelun kehittämisestä ja toteuttamisesta yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Lisäksi rakennat Liikenne- ja viestintäministeriön yhteistyötä kehittäjien kanssa. 
 
Kumppanikoodari työskentelee Liikenne- ja viestintäministeriössä, mutta hänet palkkaa Code4Finland-ohjelman koordinaattori Forum Virium Helsinki. Tekes toimii hankkeessa osarahoittajana. Työsuhde on määräaikainen.
 
Hakuaikaa on 9.3.2014 saakka. 
 
 
 
Code for Finland palkkaa lahjakkaita web-kehittäjiä, koodareita ja palvelusuunnittelijoita työskentelemään määräajaksi julkisen sektorin organisaatioissa. Tarkoituksena on edistää hallinnon innovaatiokulttuuria ja avautumista käytännössä. Code for Finland on osa KIDE-ohjelmaa, joka on hallitusohjelmaan sisältyvä toimi ministeriöiden älystrategioiksi.
 
 

Lue myös