Rekrytoidaan: Ohjelmakoordinaattori

Artikkelikuva: Rekrytoidaan: Ohjelmakoordinaattori
 

Haemme ohjelmakoordinaattoria 6Aika-strategiatoimistoon

 
Kuutoskaupungit (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Oulu ja Turku) toteuttavat yhdessä 6Aika – Avoimet ja älykkäät palvelut -strategiaa, jonka tavoitteena on mm. parantaa kaupunkien palveluja sekä niiden yhteentoimivuutta yli kuntarajojen. 
 
Forum Virium Helsingin tehtävänä on vastata strategian kansallisesta koordinoinnista sekä aktivointi-, verkostointi- ja viestintätehtävistä. Kansallisia tehtäviä hoitaa useamman henkilön strategiatoimisto, johon nyt haettava ohjelmakoordinaattori kuuluu.
 
Ohjelmakoordinaattori vastaa pääosin hallinnollisista operatiivisista tehtävistä kuten raportoinnista, maksatushakemusten valmistelusta, kokousjärjestelyistä sekä ohjausryhmän ja muiden työryhmien sihteerin tehtävistä. Hän toimii lisäksi työpajojen ja tapahtumien organisoinnin ja fasilitoinnin tukena. Työnkuva voi laajentua myös sisällöllisiin asiantuntijatehtäviin, mutta aluksi painottuu selkeästi hallinnollisiin tehtäviin.
 
Haemme kokenutta, motivoitunutta ja oma-aloitteista hankehallinnon päivittäisen toiminnan pyörittäjää, joka hallitsee taloushallinnon ja erityisesti Excelin käytön. Hakemallamme henkilöllä on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kehittää 6Aika-strategian koordinoinnissa tarvittavia työvälineitä yhdessä tiimin kanssa. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. 
 
Eduksi katsomme kokemuksen EAKR- tai ESR-hankkeiden toteutuksesta sekä kuntasektorin toiminnan tuntemuksen.
 
Ohjelmakoordinaattorin tehtävä on määräaikainen ja kestää 31.5.2017 asti. 6Aika-strategiatoimisto sijaitsee Helsingin keskustassa Unioninkadulla.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen perjantaihin 8.8. kello 9.00 mennessä osoitteeseen sari.luostarinen(at)forumvirium.fi. 
 
Lisätietoja
Ohjelmapäällikkö Sari Luostarinen, puh. 040 560 3326 
Soittoajat: 25.6. klo 9.00–11.00, 4.7. klo 10.00–11.00 sekä 6.8. klo 13.00–15.00
 
 
Lisätietoja 6Aika-strategiasta: 
 
 
                 

Lue myös