Haemme älykkäiden oppimisympäristöjen kehittäjää

Artikkelikuva: Haemme älykkäiden oppimisympäristöjen kehittäjää

Forum Virium Helsinki Oy on yksi maailman johtavia Smart City –toimijoita, joka on saanut tunnustusta erityisesti avoimen datan, liikkumisen palveluiden ja Fiksun Kalasataman kehityksestä. Yhdessä yritysjäsentemme ja laajan kaupunkiverkoston kanssa rakennamme tulevaisuuden Helsinkiä.

Huippuhomma älykkäiden oppimisympäristöjen oivaltavalle kehittäjälle

Forum Virium Helsinki hakee Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt –projektiin kokeiluohjelman projektipäällikköä fasilitoimaan yritysten innovatiivisten ratkaisujen testausta ja yhteiskehitystä kouluympäristössä. Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt –projekti on osa Suomen kuuden suurimman kaupungin (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu) 6Aika-strategiaohjelmaa. Hankkeen tavoitteena on myös edistää käyttäjälähtöisten oppimisympäristöjen kehittymistä kuutoskaupungeissa.

Projektipäällikkö vastaa hankkeessa Forum Virium Helsingin käytännön toimenpiteistä, projektiryhmään kuuluvien asiantuntijoiden työn organisoinnista, sekä kokeiluihin liittyvien muiden organisaatioiden ja kaupungin yksiköiden yhteistyön koordinoinnista.

Etsimme tekijää, joka saa niin isot kuin startup-yritykset, virkamiehet ja kouluyhteisönkin mukaan uudenlaisten ratkaisujen luomiseen. Projektipäälliköltä odotamme itsenäistä työotetta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja kykyä toimia moninaisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Arvostamme systemaattista kehitysotetta ja näyttöä projektien läpiviemisestä.

Vaatimuksena

  • Sisältöasiatuntemusta (ainakin joiltakin) seuraavilta alueilta: älykkäät oppimisympäristöt, e-oppiminen, opetusteknologia, pedagogiikka, yhteiskehittäminen, liiketoiminnan kehittäminen, tutkimus, kokeilukulttuuri, tuotekehitys, Living Labs
  • Koulumaailman tuntemusta
  • Vähintään 5 vuoden työkokemus asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävistä
  • Kokemusta julkisen ja yksityisen sektorin välisestä yhteistyöstä
  • Erinomaiset yhteistyö- ja fasilitointitaidot
  • Hyvät viestintävalmiudet
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, jonka kesto on sidottu kolmevuotisen hankkeen toteutukseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haku on päättynyt. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä.

Lisätietoja:

Ole yhteydessä koska tahansa sähköpostilla tai puhelimitse perjantaina 29.9. kello 13-15.

Kuva

Jaana-Margareeta Bergbom

puh. +358 44 2025 029
jaana.bergbom(at)forumvirium.fi

Lue myös