Palkkaamme älykkäiden oppimisympäristöjen kehittäjän

Artikkelikuva: Palkkaamme älykkäiden oppimisympäristöjen kehittäjän

Forum Virium Helsinki Oy on yksi maailman johtavia Smart City -toimijoita, joka on saanut tunnustusta erityisesti avoimen datan, liikkumisen palveluiden ja Fiksun Kalasataman kehityksestä. Yhdessä yritysjäsentemme ja laajan kaupunkiverkoston kanssa rakennamme tulevaisuuden Helsinkiä.

Huippuhomma sinulle, älykkäiden oppimisympäristöjen oivaltava kehittäjä!

Forum Virium Helsinki hakee Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -projektiin kokeiluohjelman projektipäällikköä fasilitoimaan yritysten innovatiivisten ratkaisujen testausta ja yhteiskehitystä kouluympäristössä. Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -projekti on osa Suomen kuuden suurimman kaupungin (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu) 6Aika-strategiaohjelmaa. Hankkeen tavoitteena on myös edistää käyttäjälähtöisten oppimisympäristöjen kehittymistä kuutoskaupungeissa. Projekti on lähtenyt menestyksekkäästi liikkelle. Uusi projektipäällikkö tarvitaan, koska tehtävässä työskennellyt henkilö muuttaa Singaporeen.

Projektipäällikkö vastaa hankkeessa Forum Virium Helsingin käytännön toimenpiteistä, projektiryhmään kuuluvien asiantuntijoiden työn organisoinnista sekä kokeiluihin liittyvien muiden organisaatioiden ja kaupungin yksiköiden yhteistyön koordinoinnista.

Etsimme tekijää, joka saa suuret ja pienet yritykset, startupit, virkamiehet ja kouluyhteisön mukaan uudenlaisten ratkaisujen luomiseen. Projektipäälliköltä odotamme itsenäistä työotetta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja kykyä toimia kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Arvostamme systemaattista kehitysotetta ja näyttöä projektien läpiviemisestä.

Vaatimuksena

  • Sisältöasiatuntemusta (ainakin joiltakin) seuraavilta alueilta: älykkäät oppimisympäristöt, e-oppiminen, opetusteknologia, pedagogiikka, yhteiskehittäminen, liiketoiminnan kehittäminen, tutkimus, kokeilukulttuuri, tuotekehitys, Living Labs
  • Koulumaailman tuntemusta
  • Vähintään 5 vuoden työkokemus asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävistä
  • Kokemusta julkisen ja yksityisen sektorin välisestä yhteistyöstä
  • Erinomaiset yhteistyö- ja fasilitointitaidot
  • Hyvät viestintävalmiudet
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Kyseessä on noin kahden vuoden kestoinen määräaikainen työsuhde. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme hyvät edut, sijainnin Helsingin ydinkeskustassa sekä reilun ja fiksun työyhteisön!

Hakuaika tehtävään on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Lisätietoja:

Kuva

Niko Lindholm

puh. +358 40 682 6464
niko.lindholm(at)forumvirium.fi

Lue myös